Kringsvej 5

Feriehus 582 • Kringsvej 5 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Klassisk, stråtækt wellness- og aktivitetssommerhus med masser af charme og hygge 2 minutter fra stranden på Kringsvej 5 i Blåvand

Dette charmerende, velholdte og veludstyrede sommerhus i Blåvand er beliggende i den smukke vestkystnatur på Kringsvej 5 – kun 2 minutter fra stranden. Et helt unikt naturområde, hvor der hverken er langt til Blåvand By eller Blåvand Strand. I byen er butiksudvalget stort, og der findes noget for enhver smag. På stranden findes alt fra de velkendte Muldyr-bunkers til det brusende Vesterhav, som på en lun sommerdag indbyder til en forfriskende dukkert. En vandretur fra sommerhuset via stranden helt ud til Blåvandshuk Fyr er yderst anbefalelsesværdigt.

Udover sommerhusets unikke og attraktive beliggenhed, så byder det på et hav af skønne faciliteter. Huset er indrettet med et åbent køkken-alrum, som har direkte adgang ind til den hyggelige opholdsstue. I køkkenet, som er veludstyret, er der god plads til både madlavning og fællesspisning. I opholdsstuen, hvor biopejsen også står, er det muligt at slappe helt af i det bløde møblement til en god bog eller spændende film i fjernsynet. Dette kan nydes, alt imens varmen og lyset fra flammerne spredes i stuen. I selvstændig afdeling af huset finder I helt nyetableret aktivitets- og hyggerum. Her er professionelt poolbord, der kan kombineres med robust bordtennisbord afhængig af, hvad I har lyst til. Aktivitetsrummet har desuden sofasektion og hyggehjørne med stort TV.
Der er Google Home audio i opholdsrum og i alt 6 smart-tv fordelt på stue, aktivitetsrum og 4 værelser. Huset er velisoleret, opvarmes med jordvarme og velegnet til ferier hele året.
Sommerhuset har plads til i alt 8 personer fordelt over 4 soveværelser. 3 af værelserne er indrettet med en dobbeltseng og det sidste værelse med 2 enkeltsenge. Derudover har sommerhuset 2 flotte og velholdte badeværelser med bruser, toilet og håndvask og 1 toilet.

Udenfor fortsætter hyggen og charmen. En mere end 200 m² stor terrasse byder på både et helt nyt nordisk wellnessområde med sunde og lækre oplevelser og hyggelige lækroge. Her er jacuzzi med lys og lyd, eksklusiv og velisoleret sauna og overdækket udebruser. Her er adskillige lækroge, hvor både morgenkaffen og aftensmåltider kan nydes.
På de dejlige solstole kan en sommerdag med fordel nydes med solbadning eller fuldstændig afslapning.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.