Hybenvej 11

Feriehus 369 • Hybenvej 11 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Hybenvej 11 - Et moderne og stilfuldt sommerhus med ugeneret beliggenhed nær Blåvand By.

Dette skønne hus med klassisk sommerhusudseende er en sand ferieoase.

Huset er indrettet efter alle kunstens regler. Det store alrum er udstyret med lækre og komfortable møbler, som gør både måltider og hyggestunder mere behagelige. Spiseafdelingen ligger i direkte forbindelse til det åbne og veludstyrede køkken. Her kan hele familien være sammen på én og samme tid, uanset om det er maden, der skal forberedes, måltidet, der skal spises, eller om det er brætspillet, der skal pakkes ud til en god familiedyst. Opholdsstuen er rummelig og lægger op til gode stunder med både tv-hygge og lange snakke. Sommerhuset har i alt 2 pæne badeværelser med brus og wc. Det største af dem har tilmed sauna og spa. De 4 soveværelser er alle indrettet med dobbeltsenge og god skabsplads.
Udenfor sommerhuset bruser oasefornemmelsen for alvor frem. Den store naturgrund byder på en masse faciliteter for både store og små. Familiens mindste kan bl.a. boltre sig i gyngestativet eller i den lille fine sandkasse. De voksne kan med ro i sindet slå sig ned på terrassen med en kold forfriskning i hånden, alt i mens udsynet til de mindstes legeplads er god. Terrassen er stor og tilbyder endda skyggeplads under den overdækkede del. Her kan der søges i ly for solen, eller de lune sommeraftener kan nydes uden duggens fald. Som nyeste skud på stammen, har dette skønne sommerhus fået etableret et nyere fantastisk overdækket udeområde indrettet med jacuzzi og bruser mm. Et luksuriøst område som lige giver huset og naturgrunden den sidste charme.
Ud over de skønne faciliteter som sommerhuset kan byde på, så ligger det også helt fantastisk i forhold til Blåvand By, hvor shoppemulighederne er gode. Ligeledes er der heller ikke langt til stranden, hvor en frisk dukkert i det store Vesterhav er yderst anbefalelsesværdigt.
Dette er et fantastisk sommerhus, som uden tvivl kan give ferien det boost af afslapning og hygge, som hverdagen muligvis kan mangle.

NB. Sommerhuset har jordvarme der mindsker forbruget.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.