Rømø som ø

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre
Find et sommerhus i nærheden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Smuk natur, skøn mad og et væld af muligheder

Rømø er livskvalitet, frihed og autentisk ferieliv for familier, singler eller par. Velvære og wellness for krop og sjæl og et paradis for entusiaster inden for vindsport, der kan føle sig ét med naturens egen rå kraft med sejl eller drage. Oplev Rømøs skønne natur til fods, på cyklen eller fra hesteryg, og nyd de brede strande og de skønne skovområder. Besøg de mange skønne butikker og find kunsthåndværk og skønne lokale fødevarer, der sætter prikken over i’et i din ferie.

Brede sandstrande på Rømø

De enorme strandflader og havet kalder på legebarnet i de fleste. Man kan suse derud af i kite-buggy, surfe, ophøje drageflyvning til kunst, eller cykle og ride øen rundt. Rømø er skabt af sandet, vinden og vandet og det er det fineste sand man får med hjem i sandalerne efter en lang aktiv dag i det fri.

Cykling

Der er gode cykelruter i ikke trafikerede områder, hvor hele familien kan være med, enten på medbragte cykler eller på cykler fra et af de mange cykeludlejningsfirmaer. Du bestemmer selv tempoet, hvad enten du er til sprint eller til en mere rolig cykeltur og medbragt kaffe.

Oplev Verdensarven

Rømø er placeret midt i det fantastiske UNESCO Verdensarv Vadehavet. Tag ud i verdensarven på en af de mange guidede ture på eller nær Rømø. Tag på østers- eller sælsafari, oplev Sort Sol eller tag en Vadehavsvandring og kom helt tæt på noget af verdens mest fantastiske natur. På Rømø er der plads til oplevelser og hygge, så tag turen over dæmningen og efterlad bekymringerne derhjemme.