Udforsk naturens kræfter

I Naturkraft venter der hele familien masser af lærerige, sjove og spændende oplevelser. Her kan I udforske, hvordan vi mennesker bliver påvirket af naturens kræfter og hvad der sker, når vi prøver at kontrollere dem. Gå på opdagelse rundt i parken, bliv klogere på et særligt naturtema på en af de spændende ekspeditioner.

Der er også masser af oplevelser indenfor. Her kan I blandt andet opleve en fulldome film om Vestjyllands vilde vindeventyr, dykke ned i de fine udstillinger om sammenspil mellem mennesker og naturen og meget mere.

Find et sommerhus i nærheden
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Oplevelser der er værd at køre for

I Naturkraft kan I udforske den vestjyske natur ved at tage på en af de forskellige ekspeditioner. Udforsk og bliv klogere på naturelementer som eksempelvis vind, vand og temperatur gennem forskellige udfordringer og leg. Vi sørger for det nødvendige udstyr. Det eneste I skal sørge for er at medbringe jeres nysgerrighed

Bliv ført af vindens kræfter

Træd ind i kuplen, find jer en behagelig plads og følg vestenvinden, der fører jer gennem Vestjyllands vilde vindeventyr. I tages med på en tidsrejse fra middelalderen, via oliekrisen til den grønne omstilling og ind i fremtiden. Gå ikke glip af Livets Træ, hvor I kan opleve de skiftende årstider på bare 12 minutter, og prøv det interaktive klimaspil hvor I kan udforske konsekvenserne af menneskets indgriben i naturen.

Oplev naturen i parken

Når I går rundt i parken, vil I opdage mange forskellige naturtyper, der alle hører til i Vestjylland. I kan udfordre hinanden og se, hvem der er hurtigst til at trække færgen over vandet. Kig også forbi vindmaskinen og test, om I kan blive stående i en orkan vind, og tag en gåtur på Panoramabroen hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt over området.

15% på dagsbilletter til Naturkraft


Besøg www.naturkraft.dk for mere inspiration og for at købe billetter. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved online køb af dagsbilletter og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Husk at I ved ankomst skal fremvise jeres nøglebrik sammen med online billetterne, for at de er gyldige.

 

15% på fordelskort til Ringkøbing Fjord Museer


Naturkraft er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord kan I udforske Vestjyllands historie. Hils på vikingerne på Bork Vikingehavn, bliv klogere på digterpræsten Kaj Munk, når I træder indenfor på præstegården i Vedersø, eller nyd den storslåede udsigt fra toppen af Lyngvig Fyr.

Benyt rabatkoden NH2024KORT15, hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på
www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/ .