Ferie i Lønstrup

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Nyd en fantastisk ferie i et sommerhus i Lønstrup

Lønstrup er en vidunderlig ferieby, der oser af charme og er kendt for sin kunstneriske DNA.
Stranden prydes af maleriske klipper, og Lønstrup har en lang historie som en gammel fiskerlandsby. Her kan du leje ferieboliger via os og opleve den skønne by.

Omkring byens centrum finder du adskillige charmerende sommerhuse og ferieboliger. Midt i byen er gaderne fyldt med kunstgallerier, keramikværksteder, kunsthåndværkere, butikker, restauranter, isboder og spisesteder. Så der er noget for enhver smag i Lønstrup.

Find et sommerhus i nærheden af Lønstrup
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Hvad kendetegner Lønstrup som en feriedestination?

Uanset om man er på ferie i et sommerhus eller en ferielejlighed i Lønstrup, er det oplagt at udforske den inspirerende og charmerende by, hvor kreativitet er en del af Lønstrups sjæl. Du kan ikke undgå at blive inspireret, når du støder på unikke kunstværker, uanset om det er
smykker, malerier, glaskunst, keramik eller andet. Lønstrup går faktisk under navnet "kunstens by" af den grund.

Der er også masser af muligheder for at shoppe sommertøj i en af byens mange tøjbutikker, med et bredt udvalg i både stil og pris, så alle kan finde noget lækkert! Derudover er der en række skønne spisesteder med både havudsigt og hyggelige haver og terrasser i byens centrum. Ved udkanten af Lønstrup trækkes fiskerbådene op på stranden hver dag, så du har også mulighed for at nyde friskfanget fisk på menuen. Vi elsker
Lønstrup!

Oplev den barske og charmerende natur omkring Lønstrup

Hvis du er interesseret i sommerhusudlejning på Vestkysten, er du sandsynligvis også fascineret af den rå og blæsende natur. Og Lønstrup skuffer ikke! Klitterne stiger majestætisk op, og træerne er formet af vinden, der har givet dem deres karakteristiske udseende, hvor de svajer kraftigt til siden.

Tæt på Lønstrup finder du Rubjerg Knude Fyr, der er et imponerende eksempel på naturens kræfter. Fyret blev for nylig flyttet længere ind på land med stor succes, og du vil straks forstå hvorfor, når du besøger denne populære seværdighed.

Hvis du kender området lidt bedre - så vil du opdage små skatte lidt uden for byen, der er et besøg værd. Du kan for eksempel parkere i det, der ligner en skov, og følge en sti, indtil landskabet pludselig ændrer sig, og du står på sandstranden med udsigt over Vesterhavets imponerende skønhed. Alt i alt er der masser at opleve og udforske i smukke Lønstrup. Lej et sommerhus i Lønstrup via os, og se selv, at vi ikke overdriver.