Ferieboliger i Løkken

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Find dit feriehus i Løkken

Her på siden kan du se udvalget af sommerhuse og ferielejligheder, som vi udlejer i Løkken. Alle boligerne tilbyder en placering midt i Løkken by - tæt på stranden og Vesterhavet, samtidig med at du er tæt på byen. I Løkken finder du en af Danmarks bedste badestrande, et fantastisk outdoor miljø, masser af muligheder for shopping, skønne sommerhuse og meget mere. Løkken er et af de mest populære områder langs den jyske vestkyst - og det forstår vi godt!

Se det store udvalg af feriehuse i Løkken her
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhuse til enhver smag

Er du mest til et moderne feriehus, der er fyldt med masser af lækre faciliteter? Eller er du mere til et old school sommerhus, hvor opvasken tages i hånden, og omgivelserne ligner noget fra din eller dine forældres barndom? Begge dele kan du booke online her hos os. Vidste du, at der faktisk er over 1.000 skønt beliggende sommerhuse i Løkken? Feriebyen favner nemlig alle fra store til små, unge som ældre. Der er rige muligheder for smukke gåture, actionprægede omgivelser, fiskeri, indendørs hygge, masser af shopping og meget mere. Går turen til vandet, passerer man de utroligt smukke sandklitter, der nærmest kan få een til at standse op og bare blive der. Synet er nemlig vidunderligt, og udsigten ud over Vesterhavet helt speciel. Disse skønne naturomgivelser bringer ro i sindet, og man glemmer helt sin travle hverdag, når man betræder de smukke klitter. Det er balsam for sjælen. I klitterne ligger også nogle fantastiske sommerhuse til udlejning. Kig mere rundt her på siden og find dem, vi har udvalgt specielt til dig.

Bredt udvalg af ferielejligheder i Løkken

Også vores ferielejligheder ligger inden for rammen af at være lokalt forankrede og altid at finde lige om hjørnet, hvis du får brug for os. I forhold til vores udvalg af ferielejligheder håber vi, at du kan finde præcis den, du ønsker at leje til din næste ferie. Skal det være en lejlighed med kig til havet, eller trives du bedst i stueplan, hvor bylivets leben kan beskues fra første parket i solen? Så kan du leje netop den feriebolig, du søger. Det er nemlig ikke alle, der hverken har brug for- eller foretrækker at holde ferien i et sommerhus. Mange finder større glæde i at leje en ferielejlighed, hvilket også giver mulighed for at placere sig direkte i byens kerne. Et smørhul for livsnydere, der simpelthen foretrækker en dejlig lejlighed - helst med tagterrasse eller altan.

 

Se udvalget af sommerhuse og ferielejligheder her!

Oplev Løkken hele året

Ferieplanlægning er jo en gentagen fornøjelse, og Løkken er imødekommende hele året rundt! Hvad end det er sommer, vinter, forår eller efterår, er der masser at lave for alle. Det ved vi med vores mange års erfaring indenfor sommerhusudlejning i meget populære områder.

Sommerferie i Løkken

Sommeren taler mere eller mindre for sig selv - grill, solbadning og fodbold på plænen! Alle vores ferieboliger ligger nær både bymidte og Vesterhav, så der er noget for enhver smag. Rekreativt og tilbagetrukket, eller midt i folkemængden? Kom bare til Løkken, så skal dine behov nok blive mødt. Løkken byder tilmed på et stykke bilfri strand, så naturen kan opleves helt uforstyrret fra metallisk genskin eller lyden af en motor, hvis det skurrer for meget i din fredfyldte idyl.

… eller vinterferie?

Men udover sommersæsonen er Løkken også er fantastisk i de såkaldte “skuldersæsoner”/”ydersæsoner” og også bare heeelt “off season”. Har du fx prøvet at holde juleaften eller nytår i et sommerhus ved Vestkysten? Det er en mindeværdig oplevelse, kan vi hilse at sige! Hvis du er heldig, daler sneen hvid, mens der er ild i pejsen og træet lyser op i vintermørket. Det er faktisk også enormt morsomt at køre på slæde fra den høje klit og ned på stranden - her kan komme fart på, til glæde for såvel børn som voksne. Og efterfølgende sidde på en hyggelig café og kigge ud på julebelysningen, mens den varme kakao damper i koppen. Det er virkelig med at udnytte disse muligheder, som dejlige Danmark byder på.

Foråret er også specielt i Løkken

Foråret er også en speciel oplevelse i et sommerhus i Løkken! Solens spæde forårsstråler kaster lys over varmere tider i vente. At sidde i en af Løkkens smukke klitter og slikke de første stråler langs vesterhavet er guld værd. Kroppen fyldes af D-vitamin, der har været i underskud siden efteråret gjorde sit indtog. Skulle det regne lidt og blæsten tage fat, er det stadig unikt at bevæge sig rundt i den kulisse, der snart fyldes af mennesker og ferie-leben.

...eller efterår?

Vidste du, at Vesterhavet faktisk er allervarmest, når sommeren går på hæld? Det er den perfekte måde at byde højsæsonen “på gensyn næste år” i det - forholdsvist - lune vand. Så tag vandhunden med på ferien, og mærk blodet bruse gennem kroppen som bølgen blå. Vil du helst være fri for en tur i bølgerne, er Løkken som nævnt fuld af indendørs aktiviteter og du kan altid finde på noget at lave i ferien.

 

Det er bl.a. derfor, vi mener, at løkken er vidunderlig året rundt. Er du allerede enig, eller mangler du at give det et forsøg? Så book din næste sommerhusferie her.

Attraktioner i Nærheden af Løkken 

Fårup Sommerland

Læs mere

Nordsøen Oceanarium

Læs mere