Lyngvig Fyr

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tag ferien til nye højder

Lyngvig Fyr giver jer den mest fantastiske udsigt over det smukke klitlandskab, Vesterhavet og selvfølgelig Ringkøbing Fjord. Ved fyret finder I også den hyggelige fyrmesterbolig, hvor I kan nyde lidt godt at drikke og spise samt gå på opdagelse i butikken, som har alt fra fine souvenirs til lækre delikatesser. Udenfor ligger en
maritimt inspireret naturlegeplads, hvor børnene kan boltre sig.

Overnatning i nærheden af Lyngvig Fyr
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

En fantastisk udsigt året rundt

Nogle kommer hurtigt til tops - andre har brug for en lille pause undervejs. Men når de 228 trin er taget, bliver alle belønnet med den mest fantastiske udsigt, som ændrer sig nærmest konstant - og naturligvis i takt med årstidernes skiften. Om vinteren måske et snelandskab, de første glimt af noget grønt om foråret, fjorden der glitrer i solens stråler om sommeren og vilde bølger på havet om efteråret.

Et dejligt sted for store og små

De skønne omgivelser ved Lyngvig Fyr byder på oplevelser for hele familien. Naturlegepladsen er fantastisk for børnene, store som små kan nyde en gåtur i det smukke klitlandskab, og de voksne kan nyde en kop kaffe i caféen og gå på opdagelse i butikken i fyrmesterboligen.

Hver onsdag i perioden fra april til oktober, kan de modige prøve kræfter med rappelling fra fyrets top. Er I mere til at nyde en flot solnedgang over Vesterhavet, så holder fyret aftenåbent hver onsdag i juli og august.

53 m over havets overflade

Lyngvig Fyr er Danmarks yngste fyrtårn. Det blev bygget i 1906 og sender stadig sin lyskegle ud over omgivelserne hver eneste nat. Fyret er nemt at genkende på dets unikke fyrkarakter: et hvidt blink hvert femte sekund. Det 38 meter høje fyr står på en klittop, og det når derfor en flammehøjde på hele 53 meter over havets overflade.

Værd at vide 

 

15% rabat på dagsbilletter til Lyngvig Fyr

Besøg www.lyngvigfyr.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Tag din nøglebrik med til fyret, da den skal fremvises sammen med onlinebilletterne, for at de er gyldige. Alle under 18 år har gratis adgang til Lyngvig Fyr.

 

Lyngvig Fyr er en del af Ringkøbing Fjord Museer. Rundt omkring Ringkøbing Fjord kan I opleve den vestjyske historie på forskellige museer og attraktioer. Hils på vikingerne på Bork Vikingehavn, kom tæt på Kaj Munk i præstegården i Vedersø og mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing.

Vil I besøge flere museer omkring Fjorden? Benyt rabatkoden NH2024KORT15 for at få 15% rabat på et fordelskort. Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/