Glem stress og hverdagens bekymringer og besøg os i Blåvand Kurbad og Wellness lige i hjertet af Hvidbjerg Strand Feriepark. Søger du lidt forkælelse for krop og sjæl, så har Blåvand Kurbad og Wellness skabt en oase af afslapning og velvære. På de 1.200 kvadratmeter tilbyder wellnesscentret alt, hvad du kan have brug, for når kroppen skal plejes og forfriskes. Her kan du nyde de mange saunaer, dampbade, bassiner eller behandlinger af forskellig art. Både ansigtsbehandlinger og massage kan tilkøbes i centret. Så skal du på ferie ved Hvidbjerg Strand Feriepark eller i nærheden, så har du fortjent at nyde lidt tid for dig selv og få genopladet dine batterier. Gæster på campingpladsen og strandhotellet kan med fordel benytte wellnesscentret.Ring på tlf. +45 75 27 90 40 eller book online på Hvidbjerg Strand Feriepark!

Midt i Hvidbjerg Strand Feriepark: Wellness-oase direkte ved havet

Uanset om du bor på Hvidbjerg Camping, Strandhotellet eller er sommerhusgæst udefra, så vil Blåvand Kurbad og Wellness’ smukke beliggenhed virke forførende. Når du begiver dig rundt i det flotte wellnesscenter, så vil du fra 1.salen kunne kigge direkte ud i den skønne natur gennem de store panoramavinduer. Faktisk kan du også liste i det udendørs boblebad og nyde udsigten samtidig. Når du besøger wellness i Blåvand, så vil du uden tvivl forbinde oplevelsen med natur og velvære. Udsigten til de beplantede klitter og den smukke blå himmel er næsten som terapi for sjælen – det bliver bare ikke smukkere.

Blåvand Kurbad og Wellness har indendørs- og udendørsområde!

I Blåvand Kurbad og Wellness finder du både en indendørs samt en udendørs afdeling. Her har du frit valg mellem et hav af skønne wellness oplevelser. Hos Hvidbjerg Strand Wellness får du forkælelse for alle pengene.

Læs mere

Bestil og nyd lækre wellnessbehandlinger

Udover de mange skønne fælles faciliteter, som Blåvand Kurbad og Wellness rummer, så er det også muligt at bestille en lang række personlige behandlinger, der vil få kroppen til at slappe helt af. Her er både kropsbehandlinger i form af forskellige massager samt ansigtsbehandlinger, som forkæler dit ansigt.

Den frie entré, som du måske vil have i forbindelse med et ophold på Hvidbjerg Strandhotel, inkluderer ikke behandlinger og massage. Dette kan bestilles helt separat.

Wellness for 2

Det er også muligt at bestille behandlinger, som kan foretages som par. Det vil sige, at det er muligt at nyde en wellnessoplevelse sammen med en, du har kær. En af de behandlinger, der kan bestilles, er Luksus-spa-oplevelsen.

Wellness for ansigtet, hænder og fødder

Hos Blåvand Kurbad og Wellness er det også muligt at forkæle ansigtet, hænderne og fødderne. Ansigtsbehandlinger er rigtig lækre og kan nydes og gavne huden uanset alder eller hudtype.
Du kan vælge imellem disse vidunderlige behandlinger:

- Ansigtsforkælelse: Den afslappende ansigtsbehandling går ind og renser og plejer din hud i dybden. Ansigtet masseres og bliver fornyet med en lækker dagcreme. Behandlingen varer 25 minutter og er også velegnet til børn.

- Ansigts- og hovedbundsmassage: Her bliver ansigtet masseret, således de anspændte ansigtsmuskler bliver afslappet og ansigtet får fornyet energi.

Dine hænder og fødder kan naturligvis også blive forkælet i wellnesscentret. Både manicure og pedicure kan udføres.

Kombiner hotelophold og camping med wellness - gratis!