Sommerhuse i Houstrup
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Nordøst for Henne Strand ved vestkysten ligger det hyggelige ferieområde Houstrup

Houstrup Strand er en lille landsby, som ligger kun 3 til 4 kilometer fra stranden. Området tilbyder den perfekte blanding af skov, dyreliv og vesterhavsidyl. Houstrup ligger lige i udkanten af den smukke Blåbjerg Klitplantage, som rummer godt 4500 ha. skov og flot natur. Når du booker din ferie i Houstrup, er du garanteret en ferie, hvor naturen møder dig med åbne arme. Området nær og i Houstrup er yderst attraktiv for både par og hele familien, her er plads til sjov for alle. Den smukke natur lægger op til et hav af aktiviteter, bl.a. er området kendt for sine mountainbike ruter, flotte vandrestier og smukke sandstrand. Her kan du og familien nyde hinandens selskab med sjove aktiviteter eller bare ren afslapning.

Sommerhuse med sauna, boblebad og brændeovn

Har du lyst til at forkæle dig selv med lidt luksus på din ferie? Intet problem: Mange af vores sommerhuse i Houstrup tilbyder alt fra sauna til spa. Måske er luksus lig med wellness for dig, men det kan også bare være, at luksus er lig med tid til afslapning og ro. Begge slags er muligt at opleve i vores sommerhuse i Houstrup. Nogle af husene har tilmed brændeovn, og hvor hyggeligt er det ikke at kunne smække benene op med en god bog og bare lade varmen trænge igennem krop og sjæl.

Udover at du kan se frem til en ferie, hvor dit eget tempo er i fokus, og hvor afslapning er et af nøgleordene, så kan du glæde dig til at nyde ferien i et veludstyret sommerhus. Et sommerhus hvor køkkenet har plads til og mulighed for fælles madlavning, og hvor de fælles arealer, såsom stue og spisestue, indbyder til flere timers hyggeligt samvær. Har du småbørn med, vil der i mange af vores sommerhuse også være tænkt på det nødvendige udstyr til dem. Så har du brug for ferie, vil vi anbefale dig at kigge efter dit drømmehus her på hjemmesiden.

Houstrup Strand - perfekt til ferie med børn

Rejser du med børn? Så er Houstrup en ideel destination til din næste ferie på den danske vestkyst. Vores rummelige sommerhuse er omgivet af ren natur og er beliggende på store naturgrunde - de perfekte legepladser til familiens mindste. Nogle grunde er tilmed udstyret med gynger og sandkasser. Rundt om de fleste huse vokser høje træer og buske, som fungerer perfekt som indhegning. Derudover giver træerne og buskene også mulighed for at få en ugeneret ferie for omkring liggende huse mm. Til sidst men ikke mindst er det også nævneværdigt at fortælle, at der i området omkring Houstrup ligger fine naturlegepladser, både i form af stranden og plantagen, hvor familien for alvor kan have det sjovt og få ”brændt lidt krudt af”.

Tag hunden med på ferie

De skønne naturområder i Houstrup lægger op til, at familiens firbenede ven kan komme med på ferie. De flotte vandrestier og den brede strand giver mulighed for mange gode lufte ture og leg med hunden. 

Men faktisk er det ikke kun naturen, der lægger op til, at familiens ven kan komme med på ferie – mange af vores sommerhuse tillader hund – og du kan derfor med god samvittighed medbringe ”Fido” på ferien.

Houstrup – et skønt område at boltre sig i

Houstrup ligger i et sandt naturparadis og tilbyder størst af alt den smukke og imponerende Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er en stor attraktion for både naturelskere og sportsudøvere. Kombinationen af dette går overraskende godt i spænd, for fælles for alle besøgende er, at interessen for at opleve flora og fauna på nært hold er en høj prioritet. Blåbjerg Plantage er ideel at udforske både på gåben, almindelig cykel eller på mountainbike. Faktisk er Blåbjerg Plantage på listen over de 10-mountainbike-spir i Danmark. Dette gør plantagen ekstra attraktiv for netop mountainbikere. Stedets smukhed er umulig at beskrive med ord – det skal opleves!

Vær aktiv på vandet

Vestkysten tilbyder også gode betingelser for kitesurfing, windsurfing eller surfing. Vind og bølger er næsten altid tilstede og giver derfor vandsport entusiaster stor lyst til at besøge området. Kajak og kano kan anbefales at benytte i søerne nær ​​Nymindegab.

Gastronomi og shopping

Er din shoppelyst stor, så ligger Houstrup fantastisk placeret i forhold til køreafstanden til byerne Esbjerg, Hvide Sande, Ringkøbing og Varde. Disse byer emmer af shopping og et pulserende byliv. Her vil du helt sikkert kunne få stillet din shoppe-trang. I disse byer er café – og restaurantlivet også sprudlende. Et ægte insidertips til kulinariske entusiaster er at besøge restauranten Nymindegab Kro. Her spiser du rigtig godt, og stemningen er hyggelig og afslappet. Udover Nymindegab Kro så ligger der også små hyggelige restauranter i bl.a. Nørre Nebel, som ikke er langt fra Houstrup. Her kan hele familien nyde et lækkert måltid og i samme ombæring proviantere til ferien i en af byens små dagligvarer butikker.

Vejret i Houstrup

Den Danske vestkyst fortæller en helt ny poetisk historie igennem sit temperament hver gang sæsonen skifter. Vejret i Houstrup viser sig fra en af sine smukkeste sider om sommeren, og lokker i stor stil badende og solsøgende folk til den dejlige strand. Det er ikke underligt, da den vidunderlige Houstrup Strand inviterer dig til at tilbringe en masse tid med at slappe af i solen, bade i Vesterhavet eller bygge sandslotte. I lavsæsonen, det vil sige forår, efterår og vinter, er det ved hele vestkysten, og dermed også Houstrup, ofte stormfuldt. Det kolde og blæsende vejr gør dog ikke ferien mindre værd at anbefale, da feriehusene i området byder indenfor med deres varme og hygge. Når det er koldt og blæsende udenfor, er det endnu mere hyggeligt foran pejsen - såvel som i saunaen eller i boblebadet efter en lang tur gennem vinterlandskabet. 

Last Minute Feriehuse i Houstrup

Vejret er godt, solen skinner, og du har lyst til at holde ferie ved den danske vestkyst? Er du kommet i tanke om dette spontant og ønsker at rejse hurtigst muligt så frygt ej - hos Nordsee Holidays tilbyder vi last-minute ferier til lave priser hele året rundt. Her vil du kunne finde dit drømmehus nemt og bekvemt. Så skal du på ferie og helst i morgen, så hold godt øje her.

Forresten: Specielt i Houstrup kan du forvente specielle besparelser på en ferie, som ikke er tilgængelige i andre af vores ferieområder. I Houstrup får du 14 dages ferie til en pris for kun 10 dage. Derudover kan du også i Houstrup booke din miniferie allerede 21 dage før ankomst.