Sommerhuse i Henne Strand
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Henne Kirkeby Kro - en gastronomisk oplevelse

Har I lyst til at prøve en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige? Så bør I aflægge Henne Kirkeby Kro et visit næste gang I holder ferie i sommerhus ved Henne Strand. Henne Kirkeby Kro blev i 2011 kåret til Danmarks bedste restaurant af Den Danske Spiseguide og i år er restauranten sågar blevet kåret til Nordens bedste. Restauranten blev i sommer overtaget af den engelskfødte restauratør Paul Cunningham, som har et mål om at gøre kroen selvforsynende med egne grøntsager og bær. Hvis man vælger at besøge Henne Kirkeby Kro vil man få en madoplevelse bestående af "ren, uforfalsket velsmag båret af kreative og fantasifulde sammensætninger." (anmeldelse Spiseguiden.dk).

Priser

Henne Kirkeby Kro byder bl.a. på en frokostmenu til 625 kr. (2019) og en aftenmenu til 1.395 kr.(2019) og vinmenuen koster ligeledes 1.375 kr. (2019). I kan se menukortet her.

Så hvis I leder efter en ekstraordinær gastronomisk oplevelse, når I tager på sommerhusferie i vesterhavsklitterne, så er landevejskroen som har 2 MICHELIN stjerner et spisested i allerhøjeste klasse.