Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Det er også sjovt at være i sommerhus om vinteren!

Når den første sne falder, forvandler stemning sig ved Vesterhavet. Der falder ro på og det er en fantastisk tid at nyde området og lade batterierne op.

Udendørs vinteraktiviteter

Der er stadigvæk gode udendørs vinteraktiviteter, selvom det kan blive lidt koldt og blæsende. Nyd de lange gåture ved stranden, på heden eller i plantagerne og opdage, hvor nemt vinteren kan forvandle naturen. Skulle der være lidt sne, så er en sneboldkamp med familien eller venner altid sjov og giver god varme. Hvis der ikke er længerevarende frostvejr som giver mulighed for at skøjte på de omkringliggende søer og I gerne vil ud og skøjte, så er der kunstigt anlagte skøjtebaner, f.eks. på Torvet i Esbjerg.

Indendørs aktiviteter

Vintertid er lig med at slappe af indendørs og det er endnu mere hyggeligt efter en gåtur ud ved det brusende Vesterhavet! Så efter du har været en tur udendørs er det oplagt at komme en tur i sauna eller svømmehal for at varme op. Eller måske vil du besøge nogle af de museer i området eller hvad med en hyggelig spille aften i feriehuset foran brændeovnen? Muligheder er mange.