Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Det er også sjovt at være i sommerhus om vinteren!

En sommerhustur er altid en god ide – også om vinteren! Her er der, på trods af regn og rusk, mulighed for at få en fantastisk og ikke mindst anderledes ferie. Stemningen ved Vesterhavet er nemlig markant anderledes om vinteren end om sommeren. Om vinteren er der godt med plads, luft og ikke mindst en helt særlig ro over naturen. Derfor er vinteren også det oplagt tidspunkt at opleve Vesterhavet samt den smukke vestjyske natur, der nærmest kan have en helt terapeutisk effekt. Skulle I være heldige at opleve sneen falde, vil I også bemærke, hvordan den vestjyske natur hurtigt forandres til det smukkeste vinterlandskab med hvidt så langt, øjet rækker.

Udendørs vinteraktiviteter

Der er stadigvæk gode udendørs vinteraktiviteter, selvom det kan blive lidt koldt og blæsende. Nyd de lange gåture ved stranden, på heden eller i plantagerne og opdage, hvor nemt vinteren kan forvandle naturen. Skulle der være lidt sne, så er en sneboldkamp med familien eller venner altid sjov og giver god varme. Hvis der ikke er længerevarende frostvejr som giver mulighed for at skøjte på de omkringliggende søer og I gerne vil ud og skøjte, så er der kunstigt anlagte skøjtebaner, f.eks. på Torvet i Esbjerg.

Indendørs aktiviteter

Vintertid er lig med at slappe af indendørs og det er endnu mere hyggeligt efter en gåtur ud ved det brusende Vesterhavet! Så efter du har været en tur udendørs er det oplagt at komme en tur i sauna eller svømmehal for at varme op. Eller måske vil du besøge nogle af de museer i området eller hvad med en hyggelig spille aften i feriehuset foran brændeovnen? Muligheder er mange.

Ferie med et luksuriøst touch
Tilføj jeres ferie lidt ekstra luksus ved at booke et sommerhus med pool, sauna, spa, aktivitetsrum eller brændeovn. Her kan hele familien tage en dukkert i poolen, slappe af i saunaen eller udfordre hinanden i et spil bordtennis, dart eller bordfodbold. Om aftenen kan familien rykke sammen foran brændeovnen, imens vinteren og blæsten suser udenfor. Om vinteren gør lavsæsonen det desuden også muligt at booke et skønt sommerhus og komme afsted på ferie til en ekstra god pris!
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}