Årligt cykelevent - Gravel Challenge Blåvandshuk

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Inden for få år er gravel blevet en populær cykelsport, som lægger sig mellem mountainbike og landevejscykling, ved at ruterne går af grusveje, naturstier m.m. Mange oplever gravel som godt for sjælen, da det for dem ikke blot er motion, men man samtidig kommer helt ud i naturen, og vigtigst af alt – det er noget alle kan være med på.

Derfor giver det næsten sig selv, at området ved Blåvandshuk lægger scene til et af de største Gravel Events i dansk historie. Gravel Challenge Blåvandshuk er en del af det officielle UCI World Series, og 5. til 7. maj 2023 er første gang det afholdes her i området. Arrangementet vil fremover blive et årligt tilbagevendende event for området.

Hvad er Gravel Challenge Blåvandshuk?

Gravel Challenge Blåvandshuk favner alle fra professionelle cyklister til cykelklubber og almene cykelentusiaster og motionister. Selve cykelløbene strækker over 2 dage, hvor UCI Gravel World Series løbet finder sted den første dag, lørdag den 6. maj. Der er to distancer. Ruten på 110 km er inddelt i mænd på 60+ og kvinder på 50+. Den lange rute på 155 km er for mænd mellem 19-59 og kvinder mellem 19-49. Startskuddet lyder kl. 10, hvor de forskellige aldersgrupper sendes af sted med 2 minutters mellemrum.

Den efterfølgende dag finder Gravel Gourmet Experience sted. Løbet byder på 3 forskellige ruter, nemlig 25 km, 70 km og 110 km. På ruterne kan deltagerne opleve den fantastiske natur, der kendetegner Blåvandshuk, og på turen besøger deltagerne imellem 1-5 restauranter i lokalområdet, hvor der bydes på gastronomiske oplevelser. Alle der har lyst til at deltage i Gravel Gourmet Experience er velkomne til at melde sig til en af de 3 distancer. Alt fra elcykler til mountainbikes er tilladt. Uanset hvilket niveau man er på, vil der være både spænding og udfordring for alle deltagere. Ligesom ved UCI Gravel Series løbet, sendes deltagerne om søndagen af sted kl. 10, med 5 minutters mellemrum mellem de 3 ruter.

I dagene op til og under løbene vil hele Blåvand og Vejers være fyldt med fest og glade dage. Der vil være boder og musik ved både start- og målstregen i Blåvand, og butikkerne og restauranterne i Blåvand og Vejers vil holde åbent. De to byer vil være udsmykket på cykelvis, og der vil være aktiviteter for både store og små. Der er ingen undskyldning for ikke at besøge området med hele familien, vennerne eller klubben denne spændende weekend/uge. Læs mere om hele eventet på Gravel Challenge Blåvandshuk.

Tag cyklen med i sommerhus

Hvis du er interesseret i at tage del i en af de spændende ruter eller i en god cykelfest, er det oplagt at bestille en ferie i et af de mange lækre sommerhuse. Sommerhusene tilbyder mere end rigelig plads til både familie og venner, og cyklerne kan stå aflåst indendørs. Mange af sommerhusene tilbyder aflåste og isolerede skure og disponible rum, hvor cyklen kan opbevares trygt og godt - perfekt til en sommerhusferie med cyklen.

Se vores store udvalg af huse nedenfor.

{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}