Årligt cykelevent - Gravel Challenge Blåvandshuk

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Inden for få år er gravel blevet en populær cykelsport, som lægger sig mellem mountainbike og landevejscykling, ved at ruterne går af grusveje, naturstier m.m. Mange oplever gravel som godt for sjælen, da det for dem ikke blot er motion, men man samtidig kommer helt ud i naturen, og vigtigst af alt – det er noget alle kan være med på.

Derfor giver det næsten sig selv, at området ved Blåvandshuk lægger scene til et af de største Gravel Events i dansk historie. Gravel Challenge Blåvandshuk er en del af det officielle UCI World Series, og d. 1. juni 2024 afholdes det her i området. 

Hvad er Gravel Challenge Blåvandshuk?

Gravel Challenge Blåvandshuk favner alle fra professionelle cyklister til cykelklubber og almene cykelentusiaster og motionister. Selve cykelløbene strækker over 2 dage. D. 31. maj er der social ride, hvor alle kan deltage. Den 1. juni er der professionelt cykelløb. Læs mere om Gravel Challenge Blåvandshuk.

Tag cyklen med i sommerhus

Hvis du er interesseret i at tage del i en af de spændende ruter eller i en god cykelfest, er det oplagt at bestille en ferie i et af de mange lækre sommerhuse. Sommerhusene tilbyder mere end rigelig plads til både familie og venner, og cyklerne kan stå aflåst indendørs. Mange af sommerhusene tilbyder aflåste og isolerede skure og disponible rum, hvor cyklen kan opbevares trygt og godt - perfekt til en sommerhusferie med cyklen.

Se vores store udvalg af huse nedenfor.

{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}