Sommerhuse nær Vesterhavet
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}
Fortryllende landskaber, uforglemmelige seværdigheder og unikke attraktioner ...

... det er hvad turister ønsker sig på deres ferie. Disse feriedrømme kan især gå i opfyldelse på den danske sydvestkyst. Foruden fantastisk smukke klitlandskaber, store uendelige vidder og unikke sandstrande, kan feriegæster samle uforglemmelige ferieminder midt den skønne vesterhavsluft. Enestående solnedgange, fremragende mad og den lokale gæstfrihed er bare nogle af de ting, der kendetegner de smukke områder ved Vesterhavet.

Atlantvolden

For besøgende, der planlægger deres ferie i området omkring Henne Strand, Houstrup, Blåvand, Vejers Strand, Thyborøn og Løkken, kan landskabet være et uforglemmeligt eventyr i sig selv. Regionen har en meget speciel og unik attraktion. Der er spor af Atlantvolden op langs hele Vestkysten, og det er et stort trækplaster for mange, der har interesse i historien omkring 2. verdenskrig. Atlantvolden er en samling af utallige historiske bunkere, der blev bygget af tyske okkupanter under 2. Verdenskrig.

Atlantvolden strækker sig 2.685 kilometer langs den jyske vestkyst. Den blev oprindeligt rejst som et værn mod briterne. Cirka 1.800 forskellige bunkere blev placeret ved kysten - i klitterne, på strandene og i byer som Esbjerg. Oprindeligt var der 66 store og 40 små bunkere langs kysten i Thyborøn. Flere af bunkerne er gradvist forsvundet i havet eller sunket i sandet. Kampbunkerne er spredt tæt på stranden - som store fossiler og som en bærende post lige ved kysten. På Fanøs nordspids er en velbevaret bunker, som du kan besøge. På grund af skarpe kanter og stejle trapper er det dog vigtigt at være forsigtig. Du kan også finde andre bunkere på Fanø, men de fleste er lukkede.

Afslapning og oplevelser ved kysten

Ud over det imponerende bunkerlandskab tilbyder alle vores ferieområder skønne oplevelser. En ferie her er, sagt på en anden måde, det hele værd! Det smukke alsidige landskab, der består af både ​​hede- og klitlandskaber, ru vind og lavvandede kyster tilbyder masser af muligheder for leg, sport og sjov.

Kedsomhed er ikke noget man oplever her - uanset om interessen er fiskeri, vandsport, vandreture i naturen eller afslapning på stranden og ved havet. Som prikken over i'et sørger de mange hyggelige restauranter for, at madelskere samt elskere af et jordnært køkken kan nyde lækre specialiteter og retter fra regionen. Velkommen til den danske Sydvestkyst - ferieparadiset for store og små!