Vælg overnatning
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Bowling er sjov for hele familien

Desværre er det ikke altid en selvfølge, at vejret byder på høj solskin og tørvejr i din ferie, men det er der råd for. Når du vælger at holde ferie langs vestkysten, så findes der en hel masse spændende indendørs aktiviteter, som vil være noget for hele familien.

Det har i årevis været populært at tage hele familien med ud og bowle. Og det er da både hyggeligt og sjovt! Derfor vil vi gerne forære dig nogle tips til, hvor du finder de bedste bowlingsteder i nærheden af din feriedestination. Nogle af de mange bowlingsteder tilbyder også andre former for aktiviteter, og dem vil vi naturligvis også gerne give dig med på vejen. 

Bowling og indendørs aktiviteter nær Blåvand

Fra Blåvand kan du hurtigt nå 2 bowling- og fritidscentre.

Bowl and Fun Esbjerg
I dette store center i Esbjerg, på Glarmestervej 6, kan du ikke kun bowle på normalvis. Her er både disko-bowl (aften), samt gokartcenter og en flot minigolfbane. I centret findes der også en god buffet-restaurant, hvor hele familien kan samles efter en god familiedyst på banerne.

Ho Ferie- og Aktivitetscenter
Ved Ho Ferie og Aktivitetscenter kan du både bowle på normalvis, spille bordtennis eller tage en tur i det lille hyggelige legeland. Bowlingen her er både for store og små. Der er mulighed for at gøre banerne børnevenlige, således de mindste også kan være med.

Bowling og indendørs aktiviteter nær Henne

Henne er også strategisk godt placeret, hvis du planlægger at være aktiv og nyde ferien med bowling og indendørs sjov. Vi har samlet nedenstående 4 spændende steder, som nemt nås fra Henne i bil.

Café & Bowl - Varde fritidscenter
Varde Fritidscenter er en perfekt destination for hele familien, da de tilbyder en bred vifte af aktiviteter. Fritidscentret har bowlingbaner, fitnesscenter og en stor svømmehal. Når vejret er strålende, så tilbyder centret også udendørs volleyball-baner mm.

SeaWest i Lønne
Også i SeaWest i Lønne er aktivitetsmulighederne fantastiske. Her findes bowlingbaner, badmintonbaner, legeland, vandland og wellness. Når du besøger Seawest, er det ikke nødvendigt at medbringe en madpakke, for centret har både restaurant og pizzeria. Seawest er et skønt sted for hele familien.

Tarm Bowlingcenter
I dette bowlingcenter kan du erobre familietitlen som bowlingmester og derefter nyde en middag i centret tilhørende café.

Ringkøbing Kulturcenter
Ringkøbing Kulturcenter, i Skjern, er hjemsted for 8 bowlingbaner, billardborde, bordtennis og indendørs golf, som du og familien kan have det sjovt med. Herudover er det også muligt at se fodboldkampe på store fladskærme og nyde et hyggeligt måltid i centercaféen. Endnu et fint sted at besøge på en mulig gråvejrsdag.

Bowling og indendørs aktiviteter nær Vejers

Vejers Strand er og bliver natur. Her findes ikke så mange indendørs aktiviteter, men som alle de andre destinationer vi har langs vestkysten, så anbefaler vi, at du og familien kører ind mod landet og besøger de samme og tidligere nævnte bowlingcentre og fritidscentre. Her er uden tvivl gode muligheder for at få det sjovt og hyggeligt.

  • Bowl 'n' Fun Esbjerg

  • Café & Bowl Varde fritidscenter

  • Seawest i Lønne