Sommerferie i Blokhus er ren sjælepleje

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhuse i Blokhus

Blokhus er en klassisk bade- og ferieby! Her er der en konstant feriestemning, når turisterne kommer, og det gør de stort set året rundt. De brede, hvide sandstrande indbyder til glade badegæster, og i de smukke klitter render altid begejstrede og legende børn rundt. I byen finder man mennesker på fortovscaféer og spisesteder, og på Torvet er der næsten altid et udvalg af ekstra sjove aktiviteter. Du kan nemt finde et roligt sted, om det så er på stranden, i klitterne eller i byen, hvor Blokhus i sig selv er rekreativt. Så uanset om du er til romantisk afslapning eller en aktiv ferie med familie eller venner, er en ferie i et sommerhus eller en ferielejlighed i Blokhus helt perfekt!

Blokhus har det meste som feriedestination

Når vi taler om at holde ferie i et sommerhus eller en ferielejlighed i Blokhus, kan du være sikker på at have masser af muligheder for at aktivere hele familien eller blot nyde en ferie med venner eller kæreste. Der er nemlig så meget at opleve i byen, at uger kan passere uden at du løber tør for underholdning! Byens mange faciliteter, aktiviteter og seværdigheder gør sommerhusudlejning i Blokhus særdeles attraktivt. Og mange af disse oplevelser er koncentreret omkring Torvet, hvilket betyder, at alt er inden for kort afstand. Der er badeland, live musik, events og meget mere!

Oplevelser lidt uden for Blokhus

Selvfølgelig kan man også bevæge sig lidt uden for byen. Området Hune/Kryle Klit hører sammen med Blokhus, men ligger ca. 2 km væk i vidunderligt naturskønne omgivelser. Også her er der liv, aktiviteter, dejlig natur og spændende seværdigheder for hele familien. Skulpturparken byder på imponerende sandfigurer, og der er masser af shopping og sandstrand for alle pengene. Fårup Sommerland må heller ikke glemmes - det ligger dog en smule længere væk fra Hune, Blokhus og Kryle Klit. Men her kan flere dage føles som et enkelt minut, når man er fuldt optaget af sjov og ballade - midt i skoven.

By Sommerhuse - lokalkendskab til Blokhus

Hos Nordsee Holidays arbejder vi sammen med By Sommerhuse, der løbende får flere sommerhuse og ferielejligheder til udlejning i Blokhus. By Sommerhuse er nemlig specialiserede i netop Blokhus, Løkken & Lønstrup, og du kan læse mere om By Sommerhuse sommerhusudlejning her.