TITLE

Ved Danmarks vestligste punkt finder I sommerhusområdet Blåvand Strand.

En ferie i Blåvand byder både på fantastiske naturoplevelser, en lækker, børnevenlig badestrand og hyggelige stunder i det summende, lokale byliv.

Blåvand er et attraktivt feriested, som tiltrækker turister fra både nær og fjern. Stemningen i Blåvand er noget helt specielt og mange kommer faktisk langvejs fra for at besøge den lille ferieby med sine mange lokale butikker. Flere af sommerhusene i Blåvand ligger tæt placeret på kyststrækningen ved Vesterhavet og ud til Ho bugt. Udvalget spænder lige fra charmerende stråtækte sommerhuse med masser af plads på grunden til nyere sommerhuse opført i en mere moderne stil og udstyret med luksusfaciliteter som ekstra toiletter, gulvvarme, spa og sauna. Selvom sommerhusene ligger placeret midt i den smukke, vestjyske natur omgivet af grønne skove, idylliske klitter og dejlig, bred sandstrand, ligger Blåvand by samtidig blot et stenkast væk. Området byder ligeledes på en masse spændende og sjove oplevelser for hele familien - uanset om man tager på opdagelse i de lokale butikker, tager på udflugt til en af de mange lokale attraktioner eller kaster sig over sportslige aktiviteter. 

  • Børnevenlig strand
  • Dejligt byliv
  • Paradis for ravsamlere
  • Smuk natur

Sommerhusferie tæt på kysten, midt i den vestjyske oase

Book sommerhus i Blåvand her

Familieferie med masser af sjove og spændende oplevelser

Blåvand Zoo

Blåvand Fyr

Blåvand har masser at byde på for både store og små! Når I holder ferie i Blåvand kan vi klart anbefale en udflugt til den lokale Blåvand Zoo, som ligger lige udenfor Blåvand by. Her kan I få lov at klappe nogle af dyrene, se Danmarks eneste hvide løver og røde kæmpekængurerer, eller tage en ridetur på en af parkens ponyer. Blåvand Zoo er meget børnevenlig og tilbyder bl.a. gratis trækvogne. Vi kan også anbefale jer at tage en tur til Blåvands vestligste punkt, Blåvands Huk, hvor I kan besøge det gamle Blåvand Fyr. Her kan I opleve en helt formidabel udsigt ud over Horns Rev og verdens største havmøllepark. I Blåvand Fyr finder I ligeledes Blåvand turistinformation samt en udstilling om Havmølleparken.

Kulinariske oplevelser i charmerende omgivelser

Blåvand by emmer af liv og hygge og byder samtidig på et fint udvalg af kulinariske oplevelser. Så vil I forsøde ferien lidt, kan vi varmt anbefale jer at besøge en af byens hyggelige restauranter. På restaurant Chhat kan I f.eks. nyde en smuk og enkel frokost- eller middagsret, tilberedt af lokale råvarer af fineste kvalitet. Alt maden er tilberedt fra bunden af og kan nydes i en hyggelig, afslappet atmosfære. Blåvand Fiskerestaurant, som er en blanding af butik og restaurant er bestemt også et besøg værd. Her kan I bl.a. prøve restaurantens eftertragtede Stjerneskud eller give jer i kast med en lækker fisketallerken med alt godt fra havet.

Blåvand i lyd og billeder...

Gode indkøbsmuligheder og specialvarebutikker i Blåvand by

I blåvand by kan I handle alt, hvad I har brug for i ferien - lige fra mad og drikke, tøj og sko til legetøj og isenkram. Gå på opdagelse i Blåvands mange spændende specialbutikker og mærk den hyggelige stemning. Tag f.eks. et smut forbi den kombinerede restaurant og butik, Hr. Skov, hvor I kan dykke ned i et inspirerende goumetunivers med specialiteter og delikatesser af ypperste kvalitet. Morgenbrødet og eftermiddagskagen kan købes hos Blåvand Bageri, som har masser af plads og lækre faciliteter, der kan rumme de mange gæster i højsæsonen.

Børnevenlig, bilfri badestrand med plads til hele familien

Blåvand strand er kendt for at være en særlig børnevenlig strand uden kraftig strøm og fint lavvandet, så der er god mulighed for både børn og voksne at gå langt ud, når der skal bades. Den kilometer lange brede, hvide sandstrand giver masser af plads både til sjove aktiviteter og solbadning. Stranden er mærket med det Blå Flag, en international miljømærkelse, som fortæller, at stranden lever op til en række krav ift. vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation. Bagved stranden ligger det karakteristiske, vestjyske klitlandskab og Blåvand Fyr, hvorfra der er udsigt til den store havmøllepark ved Horns Rev. Rundt omkring i klitterne finder man også de bevarede bunkers fra 2. verdenskrig, som man kan opleve indefra. Der er nem adgang til Blåvand strand og mulighed for parkering på den store parkeringsplads. Også om efteråret, når jagten på Vesterhavets guld - det smukke rav, sætter ind, er stranden kendt som et af de absolut bedste steder at lede.