Oplev den fantastiske natur langs vestkysten på hesteryg

Henne

Stutteri Vestkysten ved Blaabjerg Plantage tilbyder et varieret og interessant rideprogram. Stutteriet råder over 40 islandske heste og tilbyder et rideprogram både til nybegyndere og til mere erfarne ryttere. De planlagte naturridninger går gennem klitområder, skove og naturbeskyttelsesområdet Lyngbo Hede. Og for professionelle ryttere er en tur på hesteryg langs stranden et absolut must!

På hesteryg gennem landskabet
En hest kan lejes, og rideterrænet byder på både nåleskov, bøgeskov, fyrreskov, og på den gamle tilsandede egeskov i Kjærgård Plantage vest for den afvandede Fil Sø.

Houstrup

Ved Houstrup er der masser af muligheder for at nyde ferien til hest for såvel rutinerede ryttere som mindre øvede.
Den 47 km² store Blåbjerg Klitplantage byder på et fantastisk rideterræn med masser af ridestier, hvoraf flere fører direkte til Vesterhavet. 

Kontakt gerne et af nedenstående lokale ridecentre eller stutterier og hør om mulighederne for en rideferie eller ridetur på stranden: 

Horse in Harmony 
Ute Lehmann 
Tlf.: 30 50 76 11 
www.horseinharmony.dk

Nymindegab Ridecenter 
Frands Kristensen 
Sdr. Klitvej 10, Lønne 
6830 Nørre Nebel 
www.nymindegab-ridecenter.dk

Stutteri Vestkysten 
Hennebysvej 62, Henne 
Tlf: 75 25 58 53 
www.stutterivestkysten.dk

Stutteri Vestmose 
Hovej, Ho 
Tlf. 28 49 99 99 
www.stutteri-vestmose.dk

Ridecenter Blåvand 
Horntofte, Blåvand 
ved Hvidbjerg Strand Camping 
Tlf. 75 25 50 39 eller 29 60 93 80

Ulfborg

Tag på hesteryg og nyd den flotte natur. Rid langs Vesterhavet eller i en af plantagerne. Hvis du ikke har erfaring på hesteryg, er der mulighed for at få rideundervisning. 

Vedersø Ridecenter 
www.vedersoeridecenter.dk

Vejlby

Prøv en ridetur i Klosterheden på islandske heste eller måske en rigtig rideferie. Den islandske hest er vikingernes hest, en nordisk race, som er pålidelig og modig, og som har et fantastisk godt sind. Den er derfor yderst velegnet for både børn og voksne, rutinerede som knap så drevne ryttere. 
www.hestnordvest.dk