Book dine ferier i Danmark i 2025!

Drømmer du om solrige dage, eventyr ved kysten eller hyggelige aftener i et charmerende sommerhus? Så har vi gode nyheder til dig! Det er nemlig allerede nu muligt at booke næste år 2025s ferieeventyr.

Vi tilbyder sommerhuse i de mest attraktive ferieområder langs den jyske vest- og østkyst - lige fra naturskønne Djursland, idyllisk ø-ferie på Fanø til den populære feriedestination på toppen af Danmark, Skagen. Vi tilbyder mere end 3300 feriehuse, og der er derfor rig mulighed for at vælge netop det sommerhus, der passer dig og dine behov, hvad end det er sommerhus med pool, sommerhus med hund, et stort sommerhus eller noget helt fjerde. Men vent ikke for længe hvis du vil sikre dig drømmehuset det helt rigtige sted i den helt rigtige uge. Sommerhusene er nemlig i høj kurs, og bookingerne for 2025 strømmer allerede ind.

Book sommerhuse i Danmark 2025
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhuse i Danmark mest attraktive ferieområder

Hos Nordsee Holidays står vi klar til at give dig den bedste ferieoplevelse. Derfor tilbyder vi et stort og varieret udvalg af både sommerhuse, campinghytter, campingpladser og ferielejligheder beliggende i de mest attraktive ferieområder langs den jyske vest- og østkyst. Book f.eks. din sommerhusferie i Løkken, Blåvand, Vejlby Klit eller nogle af de mange andre feriedestinationer, som du kan læse meget mere om lige her

Uanset hvor du vælger at holde din ferie, tør vi godt garantere god, dansk feriestemning. Ved alle feriedestinationer er du hverken langt fra kystens bølger og brede sandstrande, hvor solnedgangen maler himlen i flotte farver, hyggelige feriebyer med spændende attraktioner og gastronomiske oplevelser eller enestående og forskelligartet natur, der kun venter på at blive udforsket.

Ferie med børn

En ferie i Danmark kan ofte være fordelagtig, hvis du drømmer om at tage hele familien med på ferie - inklusiv familiens yngste medlemmer. På den måde slipper I for lange transportdage og kan blot pakke bilen med alt jeres oppakning og køre afsted på ferieeventyr i Danmark. Læs om ferie med børn. 

En ferie langs den jyske vest- og østkyst byder desuden på utallige aktiviteter og oplevelser, som uden tvivl vil falde i god jord hos børn i alle aldre. Er I draget på sommerhusferie i de lune sommermåneder, kan I bruge dagene på de kilometerlange strande, hvor I kan bygge sandslotte, bade i bølgen blå eller nyde en kold is ved kiosken. Mange af strandene er desuden børnevenlige, så I roligt kan lade børnene lege ved vandet.

Ønsker I en sommerhusferie i de kølligere måneder, er der heldigvis en masse indendørs aktiviteter, som I kan få timevis til at gå med. I kan f.eks. besøge Legoland, som helt sikkert vil være et hit for store såvel som små. I kan også besøge WOW park, som er en stor lege- og forlystelsespark eller tage et smut forbi Jyllands Akvariet, hvor I kan udforske livet under havets overflade. 

Sommerhusferie med hund

Drømmer du om at få hunden med på ferie, så er du landet det helt rette sted! Hos Nordsee Holidays tilbyder vi nemlig et stort udvalg af sommerhuse, hvor hunden er hjertelig velkommen, så hele familien kan holde ferie sammen. Hunden vil helt sikkert elske at have højt til himlen og gå lange ture i den forskelligartet natur. Husk dog at være opmærksom på at hunde skal være i snor d. 1. april til d. 30. september. Resten af året må hunden som udgangspunkt gerne løbe frit på stranden, men det er vigtigt at tjekke op med reglerne i lokalområdet.

Når du tager din firbenet ven med på sommerhusferie, er det oplagt at besøge en af de hundeskove, som der er i nærheden. Her må hunden nemlig færdes uden snor og løbe frit rundt i det indhegnede område. Besøg f.eks. hundeskoven i Oksbøl eller Klosterheden hundeskov. 

Ferieperioder 2025

Når kalenderen skifter til det nye år, og januars kulde lurer udenfor, er det det perfekte tidspunkt til at tænde gnisten af forventning og drømme om de kommende ferieeventyr. På den måde sikrer du dig ikke kun drømmeferien, men får også noget at glæde dig til i det nye år - hvilket måske kan gøre januar lidt lettere at komme igennem. 

Uanset om du drømmer om en afslappende vinterferie, en lun miniferie i nogle af forårets mange helligdage, en solrig sommerferie eller en skøn efterårsferie, hvor du ser naturen skifte kulør, så har vi det perfekte sommerhus til dig. Alle ferieperioder er populære, men nogle er naturligvis mere populære end andre. Sommerferien er den mest populære ferieperiode for glade feriegæster, og det kan derfor være en ekstra god idé at sikre sig sommerhuset til sommerferien allerede nu!

Tilbud på sommerhuse - lej et billigt sommerhus i 2025

Ønsker du at spare lidt på feriebudgettet i 2025, har vi heldigvis også en række gode tilbud, som kan gøre din ferie lidt billigere - naturligvis uden at spare på hverken komfort eller beliggenhed!

Er du den spontane type, kan du f.eks. holde øje med vores Last Minute tilbud, hvor du kan opnå store rabatter, hvis du booker sommerhuset umiddelbart inden afrejse. Rejser du kun sammen med din partner, kan du med fordel holde øje med vores sommerhuse, der tilbyder 2-personers rabat. Her kan du booke flere af vores sommerhuse med store rabatter, hvis I kun rejser to personer sammen.