Sommerhuse ved Vesterhavet 2024
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Book sommerhus ved Vesterhavet 2024

Drømmer du om at rejse til Vesterhavet i 2024? Nu kan du allerede booke dine sommerhusferier for 2024! Ferieåret 2024 nærmer sig med hastige skridt, og reservationerne strømmer allerede ind til ferier på alle årstider! Vent ikke for længe, hvis du vil sikre dig en bestemt uge i sommerferien eller hvis du har tidligere besøgt et hus, som du gerne vil vende tilbage til.

Nordsee Holidays har samlet mere end 3300 feriehuse, der er udbudt af lokalejede danske udlejningsbureauer langs den jyske Vestkyst. Og her er der rig mulighed for at vælge netop det sommerhus, der passer dig, om det er enten sommerhus med pool, sommerhus med hund eller sommerhus tæt på vandet.

Ferie med børn ved Vesterhavet 2024

Stranden langs den jyske Vestkyst er Danmarks Største Legeplads for børn og barnlige sjæle. Her kan der bruges timevis på at bygge sandslotte, spille bold, bade i bølgen blå eller flyve med drage. I sommermånederne findes der kystlivredning ved mange strande på Vestkysten.

Er vejret ikke til en stranddag findes der et hav af oplevelser; er du i den sydlige del af Danmark kan du tage i LEGOLAND i Billund eller på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Kører du en time nordpå kan du besøge Naturkraft eller Jyllandsakvariet. Holder du ferie i Nordjylland er Fårup Sommerland et must.

Book sommerhus med hund ved Vesterhavet 2024

Vil du have ”menneskets bedste ven” med i sommerhuset, så har Nordsee Holidays også et stort udvalg. Størstedelen af vores sommerhuse har hunde tilladt, og her kan du tage én eller to hunde med. Der findes mange hundeskove langs den jyske Vestkyst, hvor din hund kan løbe frit og lege med andre hunde. Du skal dog kunne kalde din hund til dig. Ved mange udendørs attraktioner er det tilladt at medbringe hund. Tjek gerne det enkelte attraktions hjemmeside, inden i begiver jer afsted.

Husk at du i Danmark kan have din hund løbende frit på stranden fra perioden 1. oktober til 1. april. I perioden derimellem skal hunden holdes i snor på stranden.

Sommerferie 2024

Se det store udvalg af sommerhuse du kan leje i sommerferien.

Book nu
Påskeferie 2024

Påskeferien bringer familien sammen. Ferien er ofte fyldt med traditioner som påskefrokost, påskeæg...

Book nu
Vinterferie 2024

Vinden rusker, bølger bruser og hyggen er høj i sommerhuset! Find dit sommerhus nu.

Mere info
Juleferie 2024

Julen er hjerternes fest. Hold juleferien i sommerhuset og nyd roen.

Mere info
Efterårsferie 2024

Oplev Vestkysten klædt i efterårets smukke farver. Book dit sommerhus nu.

Mere info