Shopping ved Vestkysten

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Butikker i Hvide Sande

Ikke langt fra naturskønne Bjerregård ligger den lille hyggelige og charmerende fiskerby Hvide Sande. Her kan ferien nydes med alt fra shopping til cafébesøg. Byen byder på et mindre men velassorteret udvalg af butikker. I Hvide Sande ligger der nemlig alt fra tøj og sports butikker til almindelige dagligvarebutikker.

 Faktisk bærer mange af byens butikker præg af forskellige hobbies og udstyr hertil. Det er hobbies som inkluderer alt fra lystfiskeri, strikning, hækling, vandsport og løbesport.

Hvis I ønsker at læse mere om de nøjagtige butikker, så se dem her: Shopping i Hvide Sande

Fiskeauktion i Hvide Sande

På jagt efter friske fisk i feriemiddagen – og kan du prutte om prisen? Så kan det klart anbefales at besøge fiskeauktionen i Hvide Sande. Her kan købes alle populære fisk i familievenlige portioner, som passer perfekt til aftensmaden – og GRILLEN.

Fiskeauktionen foregår i auktionshallen på havnen og er kun tilgængelig for turister på udvalgte dage i højsæsonen.

Se den opdaterede auktionskalender her

Søg sommerhus

Butikker i Søndervig

Lige så vel kom i Hvide Sande findes der gode muligheder for shopping i Søndervig. Faktisk er udvalget af butikker i Søndervig lidt større, samtidig med at byen har bibeholdt en rolig charme og masser af stemning.

Byen byder på alt fra lokale specialiteter, interiør butikker, souvenirs samt et bredt udvalgt af butikker med stil og mode.

Der er oplevelser i Søndervig for alle aldre og interesser. Det kan uden tvivl anbefales at besøge Søndervig, når ferien holder i Bjerregård. En kombination af den overdådige natur i Bjerregård og den hyggelige ferie- og bystemning i Søndervig, vil uden tvivl gøre ferie uforglemmelig og spændende.

Se mere om Søndervig her

Butikker i Nr. Nebel – Gode handelsmuligheder

I Nr. Nebel som ikke ligger langt fra Bjerregård mod syd/øst- er indkøbsmulighederne gode. Her ligger flere dagligvarer butikker, såsom den lokale Brugs, Netto og Fakta. Ligeledes ligger her også en rigtig god slagterbutik og et bageri. Så skal I handle stort ind til ferien og ønsker lidt ekstra gode lækkerier til middagen, så er det bestemt til Nr. Nebel I skal. Faktisk ligger Nr. Nebel også sådan på landkortet, at kommer I fra syd, midt eller øst Danmark så kører I lige igennem Nr. Nebel.

Udover de skønne dagligvarer butikker som Nr. Nebel byder på, så findes her også interiør og modebutikker af forskellige art. Både tøj, sko og børnetøj er det muligt, at shoppe her. Alle butikker ligger stort set placeret i hovedgaden og er dermed let at finde.

Apotek og lægebesøg i Nr. Nebel

I Nr. Nebel findes der også de fornødne faciliteter, hvis der skulle op uventet sygdom eller helbredsproblemer op. I Nr. Nebel ligger både et velassorteret apotek, samt et lægehus. På apoteket kan der afhentes både håndkøbsmedicin samt receptpligtig medicin. Bliver et lægebesøg nødvendigt, skal dette naturligvis bestilles forud.

Dyrlæge

Medbringes hunden med på ferien, og får I brug for en dyrlæge, så ligger der i udkanten af Nr. Nebel en dyreklinik, som også tilbyder konsultationer af kæledyr.

De nødvendige kontaktoplysninger i forhold til et evt. læge, dyrlæge eller tandlæge besøg vil blive oplyst vores gæster ved ankomst til sommerhuset via en digital app.

Søg sommerhus

Butikker i Ringkøbing

Hvis shopping bare lige af sagen – især kombineret med nydelsen af dansk historie og arkitektur – så kan butikkerne i Ringkøbing anbefales et besøg. Byen er både smuk og hyggelig på samme tid. Udvalget af butikker er stort, både inden for sko og mode samt dagligvarer. En køretur til Ringkøbing fra Bjerregård langs fjorden tager ca. 45 minutter.
Ringkøbing er klart den by nærmest Bjerregård som har det største udvalg og de bedste muligheder for shopping. Så pak bilen, husk lommepengene og tag på eventyr til den fantastiske by.

Læs om Ringkøbings shopping muligheder her