Hybenvej 2

Feriehus 266 • Hybenvej 2 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Hybenvej 2 - Et flot og velholdt pool sommerhus med unikt udeområde og bynær beliggenhed.

Dette sommerhus er helt specielt.

Udeområde
Udover en hel fantastisk bynær beliggenhed så har sommerhuset et udeområde, som næppe er set før. I foråret 2019 har sommerhuset fået en stor flot træterrasse, som perfekt indfanger solen på en lun sommerdag. I forbindelse med træterrassen ligger et smukt stråtækket overdækket terrasseområde med god plads til grillhygge og udendørs spisning. Derudover er der også i den overdækkede del indbygget en trådløs højtaler, en lækker udesauna samt en jacuzzi, hvor afslapningen for alvor kan praktiseres.

Sommerhuset
Indendørs er sommerhuset mindst lige så lækkert. Huset har et flot og velholdt pool område, hvor hele familien frit kan hygge sig med svømning og vandleg. Poolområdet er udstyret med både modstrømsanlæg og klatrevæg. Ved siden af poolområdet ligger husets veludstyrede køkken. Her er der god plads til samvær under madlavningen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med først spisestuen og dernæst opholdsstuen. Dette er en fantastisk løsning for bl.a. den sociale familie. Både opholdsstuen og spisestuen er nydeligt indrettet og lægger op til flere timers hygge, hvad enten det er med kortspil, film i fjernsynet eller afslapning i de bløde møbler. Sommerhuset har i alt 4 soveværelser med gode senge. 3 værelser med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. De resterende sengepladser findes på hemsen. Derudover har sommerhuset 2 komplette badeværelser med wc og bruser.
Huset har i vinteren 2019 gennemgået en total renovering med bl.a. nyt køkken, 2 nye badeværelser og nye gulve i hele huset.

Området
Udover dette hus har noget at byde på for enhver smag, så har sommerhuset også en fantastisk beliggenhed i forhold til at udforske Blåvandområdet. Med kun 700 meter til stranden og 300 meter til de nærmeste indkøbsmuligheder er det anbefalelsesværdigt både at give Blåvands mange butikker et visit og ikke mindst at hoppe en tur i bølgen blå.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.