Sandtoftevej 39

Feriehus 774 • Sandtoftevej 39 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Sandtoftevej 39 er dansk hygge, som det bør være

På Sandtoftevej findes et ægte dansk sommerhus. Stråtaget og de skrå vægge på førstesalen leder hurtigt tankerne hen på Morten Korch, og det er en idyl, som sommerhuset i den grad lever op til. Sandtoftevej 39 giver med garanti en ferie, der er fyldt op med hygge og gode stunder. Med andre ord; en ferie som vil huskes i mange år frem.

Husets indretning
Sommerhuset består af 119 veludnyttede kvadratmeter. Fra entréen bliver man mødt af det store køkkenalrum, som må siges at være husets hjerte. Det er her, at husets gæster mødes, og det er her, at alle de fantastiske ferieminder bliver skabt. Køkkenet er en åben del af rummet, hvilket har den store fordel, at aftenens kok kan nyde alle de sultne blikke, alt imens at maden bliver tilberedt.
I hjørnet af rummet står trappen, der fører op til den hyggelige 1. sal. Heroppe findes der fire værelser, som alle er indrettet med hver sin port ind til drømmeland i form af 8 senge, som kan stilles sammen eller skilles ad. I dem kan husets heldige gæster alle få en dejlig nats søvn.
Skulle nattesøvnen ske at blive afbrudt af et toiletbesøg, så er der ingen fare for søvnige fald på trappen, da husets ene toilet er placeret på 1. salen. Vælger man alligevel at tage badeværelset i stueetagen, så bliver man mødt af et badeværelse med alt det, man drømmer om i et sommerhus. Her er både et spabad og en sauna, som tvinger brugerne til at slappe fuldstændig af.
Skinner den danske sommersol, vil det være utroligt fristende at bevæge sig ud på den store naturgrund, som Sandtoftevej 39 er placeret på. Her findes et væld af aktiviteter, hvor beachvolleybanen for mange vil være en favorit, men også havebordet kalder på mange skønne frokoster i det gode vejr.

Husets placering
Sommerhuset på Sandtoftevej 39 er placeret ved Blåvand på den jyske vestkyst. Fra husets hoveddør findes alting inden for en kort gåtur. Besøger man dette sommerhus, så behøver man derfor ikke at bekymre sig om alt for lange afstande. Eksempelvis er der kun 1850 meter til stranden, 1900 meter til indkøb og restauranter og 2000 meter til det berømte Tirpitz museum, som fortæller historien om 2. verdenskrig på vestkysten.
Sandtoftevej 39 er det perfekte feriehus for alle, der ønsker en ferie i et ægte dansk sommerhus. Her får man et romantisk sommerhus med stråtag, som skaber de perfekte rammer for, at man kan lukke alt andet ude og holde fokus på dem, som man er afsted med.


I huset er det ikke tilladt at ryge. Ungdomsgrupper er heller ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.