Grønnevænget 1B

Feriehus 764 • Grønnevænget 1B • Blåvand

{{facility.text}}

Central placering med jacuzzi og aktivitetsrum, beliggende på Grønnevænget 1B

Sommerhuset på Grønnevænget 1B er stedet, hvor en kedelig ferie er så godt som umulig. Grunden har den perfekte placering ift. både strand, indkøb og restauranter og oven i det, så indeholder huset alt det, som man kan drømme om, når drømmen indeholder ’sommerhus’.

Husets indretning

Dette sommerhus i Blåvand giver de bedste forudsætninger for, at familien med det store konkurrencegen kan kæmpe mod hinanden på kryds og på tværs. Til venstre for hovedindgangen ligger der nemlig et stort aktivitetsrum. Her kan ungerne udfordre far og mor i pool eller lege, at de er danske landsholdsspillere i em omgang bordfodbold. Er stillingen 1-1 efter de to første discipliner, så kan afgørelsen findes i et spil dart på terrassen.
Feriehuset er indrettet med 4 soveværelser og har plads til hele 8 heldige gæster. Herudover er der 2 store badeværelser og centralt i huset findes husets nye flotte køkken. Køkkenet er åbent mod resten af stuen, hvilket betyder, at kokken aldrig føler sig alene, når han eller hun skal agere Gordon Ramsay og kokkerere fantastisk mad til resten af husets gæster.
Om aftenen, når de mindste er gået i seng, er køkkenet igen oplagt at besøge. Denne gang ikke for at lave mad men i stedet for at mikse farverige drinks, som kan nydes under den åbne nattehimmel i den store udendørs spa. Fra spaen kan man ligge og tælle stjerneskud, enten i stilhed eller mens samtaler om store og små emner flyver gennem luften.

Husets placering
Hele herligheden har en skøn placering i Blåvand på den jyske vestkyst. Her findes alt, hvad man har brug for, på en gode ferie. Frister bølgen blå, så kræver det kun sølle 500 meters gang fra hoveddøren, før at tæerne bliver våde. Endnu nemmere er det, når aftensmaden skal skaffes. Kalder det på en tur i det lækre køkken, så er indkøbsmulighederne kun gemt 450 meter væk. Er det i stedet en god restaurantoplevelse, som står på menuen, så er det ligeledes kun 450 meter i frisk gadedrengehop væk.
De fantastiske omgivelser, som omgiver dette hus, er ikke kun for gæster på to ben. Huset på Grønnevænget 1B er nemlig også åbent for en ekstra gæst, hvis denne har fire ben og måske ligefrem kan logre. Det betyder, at også familiens hund kan få en skøn ferie i det vestjyske.

Grønnevænget 1B er det perfekte feriested for alle, som ønsker en ferie fuld af underholdning. Her er der aktiviteter for store og små, mennesker og dyr.

I huset er det ikke tilladt at ryge, og ungdomsgrupper er ligeledes heller ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.