Solsiden 16A

Feriehus 761 • Solsiden 16A • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Luksussommerhus med jacuzzi og udendørs sauna, beliggende på Solsiden 16A

Dette skønne sommerhus i Blåvand har plads til 10 ferieglade gæster, klar til vidunderlige stunder ved Vesterhavet. Huset oser af hygge og luksus, hvor der sikkert kan skabes minder og uforglemmelige øjeblikke.

Masser af aktiviteter
Ved første øjekast er der ingen tvivl om, at her tilbydes førsteklasses ferie. Sommerhuset har et væld af underholdningsmuligheder. I aktivitetsrummet kan konkurrencegenet vækkes til live, enten ved billardbordet eller ved dartskiven. Er lysten mere til et spil bordtennis, kan billardbordet konverteres hertil. Her fra aktivitetsrummet er der adgang til husets flotte værelser, som alle har sit eget tilhørende badeværelse, hvilket er med til at understrege, at dette hus er noget af det ypperste.

Slip kogekunstskaberne løs
I modsatte ende af huset, ligger køkkenalrummet og stuen. Her er der et dejligt lysindfald, og plads nok til at den indre Gordon Ramsay med sine ambitioner og endnu større armbevægelser, går i gang med bøffer og finsnitteri. Fra køkkenet er et skønt blik over spisebord og gennem det store vinduesparti, hvor fornemmelse af natur fås tæt på. Fra køkken og spisebordet er der adgang til sommerhusets stue, hvor der venter gæsterne bløde og behagelige stunder i møblementet.

Tid til frisk luft
Store oplevelser venter også gæsterne i husets udemiljø. Find den kølige hvidvin, solhat og briller frem og nyd den lækre træterrasse på hele 300 m2. Solvognene inviterer til solbad, mens den boblende jacuzzi, og udesaunaen lokker med wellnessoplevelser af de større. I terrassens nordlige hjørne er det hyggelige bålsted, hvor alle kan samles om de lune flammer med snobrødsbagning.
Blåvand har meget at byde på som by og oplevelsesdestination. Hovedgaden i det centrale Blåvand har en bred vifte af shoppingmuligheder for store og små. Efter veloverstået shopping kan sulten stilles på en af de mange restauranter. Trænger den søde tand til lidt godt efterfølgende, er lokale iskiosker et besøg værd.  
Vel mødt til en uforglemmelig ferie på Solsiden 16A.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.