Fædriften 10

Feriehus 757 • Fædriften 10 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Flot indrettet og charmerende sommerhus midt i Blåvand, beliggende på Fædriften 10

Dette skønne sommerhus i Blåvand er for familien, der leder efter en ferie i et klassisk og traditionelt sommerhus, hvor hyggen er i højsædet.

Indenfor emmer huset af sjæl og hjertevarme, da indretningen er yderst gennemført. Stuen er husets samlingspunkt, hvor hele familien kan nyde hinandens selskab enten over et godt måltid eller til en omgang brætspil i det bløde sofaarrangement.
Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, som skaber endnu mere rummelighed, og medfører desuden at madlavningen kan ordnes uden at være afskærmet fra resten af familien i stuen.

Fra køkkenalrummet er der adgang til to af husets i alt tre værelser. Det ene har en dobbeltseng og masser af dejligt lysindfald, og det andet har to enkeltsenge og god skabsplads.
Fra entréen møder man husets tredje værelse, som også er med dobbeltseng. I samme forbindelse findes husets fine badeværelse, som byder på en stor brusekabine.

Er vejret til udendørshygge, er det oplagt at rykke ud på terrassen, som også er delvist overdækket. Til middag er det perfekt at sidde under den overdækkede terrasse og nyde frokosten i ly for den skarpe sol. Men det er bestemt også veloplagt at sidde herunder på de sene aftentimer, i ly for duggen.
I haven kan børn og barnlige sjæle fyre en masse energi af med leg og boldspil.

Området omkring Blåvand indeholder et stort repertoire af oplevelser. Naturen er i sig selv helt enestående. Her er et rigt dyreliv og store åbne heder med vild natur og oceaner af frisk luft. Det er derfor helt oplagt at snøre fodtøjet og drage afsted på en dejlig lang gåtur i smukke omgivelser.
Blåvand By er også et besøg værd, i hvert fald hvis shoppinglysten er stor. Et stort udvalg af butikker i alle afskygninger sikrer, at der kan oses og shoppes i timevis.

Alt i alt er dette sommerhus det perfekte valg, hvis man er på udkig efter et enormt hyggeligt hus lige ved siden af Blåvands bykerne.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.