Fyrvej 16B

Feriehus 753 • Fyrvej 16B • Blåvand

Op til 4 personer
{{facility.text}}

2-plans ferielejlighed centralt i Blåvand, beliggende Fyrvej 16

Udearealerne består af en stor have og en flisebelagt terrasse rundt om huset.

På terrassen ud til vejen står et spisebord med plads til fire. Her kan familie og venner samles til hyggelige middage og sammenkomster. Lejlighedens anden terrasse vender væk fra Fyrvej, og giver gæster mulighed for mere privatliv. Her er det oplagt at nyde ferien med solbadning.

Lejligheden velkommer med stor entré, der har direkte adgang til badeværelse, køkken/alrum og førstesal. Lejlighedens badeværelse er med vaskemaskine/tørretumbler og skabsplads. Køkkenalrummet er åbent og har store vinduespartier med flot lysindfald. Rundt om spisebordet kan alle samles til de gode måltider eller et slag kortspil.

Det bløde sofaarrangement indbyder til afslapning. Herfra kan der ses TV eller læses en god roman. Der er ligeledes adgang til terrassen direkte fra stuen, så der nemt kan medbringes mad udenfor.

Førstesalen rummer et repos, et opbevaringsrum og et soveværelse. Fra soveværelset er der udgang til tagterrassen med et havemøbelsæt, hvor der kan trækkes frisk luft lige før sengetid. Lejligheden på Fyrvej 16 ligger dejligt centralt med kun et øjebliks gang til købmand og hovedgade. På hovedgaden er der utallige butikker, der tilgodeser hele familiens behov. Også når sulten melder sig. Her ligger et bredt udvalg af restauranter og caféer, som tilbyder en bred pallette af menuer.

På den anden side af vejen ligger Stæhrsvej, som fører direkte til havet. Det tager 10 minutter på gåben fra lejligheden, og kun 2 minutter i bil til den store parkeringsplads. Ved det skønne Vesterhav kan de badelystne få sig en dukkert og nyde den lækre strand.

Når ferien afholdes i Blåvand, er det værd at besøge Blåvandshuk Fyr. I toppen af fyret er der en skøn udsigt over området, og de brede vidder giver indtryk af, hvilket fantastisk område Blåvand ligger i.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.