Sønder-Vasevej 116

Feriehus 737 • Sønder-Vasevej 116 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Velholdt træhus med fantastisk lysindfald og personlig indretning, beliggende på Sønder-Vasevej 116

Dette sommerhus i Blåvand sender én direkte i feriestemning og det afslappede humør, som en sommerhusferie på alle måder bør foregå i. Husets træbeklædning giver en masse varme, men ovenlysvinduerne og de store vinduespartier giver den rette mængde lys, så sommerhuset på ingen måder bliver dunkelt. Tværtimod er huset rigtig rart at være i og fungerer fantastisk til ferier hele året rundt.

Rum til hele familien
Der er plads til 6 personer i sommerhuset, og med et rummeligt fælles område er det intet problem at være hele familien på ferie sammen. Husets praktiske køkken har alt i hårde hvidevare og ligger i åben forbindelse med den hyggelige spisestue. Herfra er der direkte adgang til en rummelig stue, hvor der både er brændeovn og adgang til husets skønne træterrasse. Ikke nok med det fører stuen også videre til den charmerende udestue, som kun gør huset endnu mere anvendeligt. Her kan hele dage i de koldere måneder bruges, og når duggen falder på sene sommeraftener, er udestuen lige til at indtage.

Badeværelse til store armbevægelser
Der tegner sig hurtigt et mønster, når man træder ind i dette hus – fællesrummene har dejligt med plads. Det gælder også for husets meget store og velholdte badeværelse. Det er husets eneste, men til gengæld er der masser af plads med spa afdeling i den ene ende og toilet i den anden. Det er muligt at separere de to afdelinger med et forhæng. Den rummelige standvandsspa er ikke den eneste gode på badeværelset. Her er nemlig også indbygget en dejlig sauna, som ligesom resten af huset er særdeles velholdt.
På badeværelset står der også både vaskemaskine og tørretumbler, hvilket kan være meget praktisk, hvis der er små børn med på ferien.

Privat naturgrund
Den 1687 m2 store sommerhusgrund er omkranset af buske og træer, som giver et dejligt privatliv i det populære sommerhusområde. En popularitet som ikke er uden grund. Der er nemlig hverken langt til by eller strand, og der er derfor hvert år mange familier, der søger efter netop dette område.
På sommerhusgrunden er der legetøj til alle aldre - der er et gyngestativ til de mindste og en grill til de lidt ældre, så der kan serveres lækre grillmiddage på den super skønne træterrasse.

Kort sagt er sommerhuset på Sønder-Vasevej 116 for dem, der søger en central placering og et klassisk træsommerhus, som både er velholdt og praktisk med et imponerende lysindfald.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.