Horns Rev 13

Feriehus 710 • Horns Rev 13 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Beliggende på Horns Rev 13 i Blåvand finder man et hyggeligt poolhus med masser af charme og idyl, tæt på naturen og havet.

Dette sommerhus i Blåvand har en særdeles fornuftig størrelse til den lidt større familie. Sommerhusets 170 m² er spækket med idyllisk hygge-stemning, så der kommer ikke til at mangle muligheder for at få det bedste ud af ferien. Sommerhuset har i alt 4 soveværelser med hhv. 2 værelser med dobbeltsenge og 2 værelser med enkeltsenge.
 
Træder man ind i entréen, vil man lige forude finde sommerhusets ene badeværelse. Til højre møder man det store åbne køkkenalrum med loft til kip. Her kan mange timer nydes i hinandens selskab, til den store festmiddag eller til afslapning i de bløde møbler. I husets moderniserede køkken er der god bordplads, og alt hvad man ellers skal bruge for at klargøre middagen til familien. Saml hele familien omkring det store spisebord og nyd middagen sammen i ro og mag.
 
Flot poolområde med spa
I husets anden ende finder man pool afdelingen, hvor den 15 m² pool helt sikkert vil være til stor glæde for både børn, barnlige sjæle, og dem der blot trænger til at slappe af. I poolområdet står desuden en gennemløbsspa, der indbyder til afslapning og at komme helt ned i tempo. Herfra er der også adgang til sommerhusets andet badeværelse.
 
Træterrasse i en liga for sig
Man kan næsten fornemme det på billederne – Horns Rev 13 har fået opgraderet sine udearealer, så de nu har skabt et rum, man næsten ikke behøver (eller har lyst til) at forlade i løbet af en varm sommerdag. Flere steder i huset er der udgang til den meget store sydvendte og indhegnede træterrasse, der både rummer loungeområde, udendørs spa, -sauna og -bruser. Med andre ord en helt fantastisk forlængelse af sommerhusets skønne indre. Der er naturligvis havemøbler til hele familien og grill.
 
Med en god beliggenhed på en flot naturgrund i naturskønne omgivelser, vil dette hyggelige og charmerende poolhus med masser af muligheder for aktiviteter, være med til at skabe rammerne for en skøn familieferie.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.