Søren Lassens Vænge 36

Feriehus 707 • Søren Lassens Vænge 36 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Klassisk og pænt sommerhus med udemiljø til hele familien, beliggende på Søren Lassens Vænge 36

Dette skønne sommerhus i Blåvand indeholder et lyst og rummeligt køkken, så hele familien kan deltage i madlavningen. Fra køkkenet er der udsigt over resten af alrummet, som byder på et stort spisebord, hvor familien kan være samlet til hyggelige stunder. I den bløde hjørnesofa kan der dystes i diverse brætspil, alt imens at brændeovnen buldrer stuen fuld med varme.

Stuen er åben til kip, og træloftet giver rummet et hyggeligt udtryk. Det store vinduesparti kaster en masse lys fra sig, og fylder kroppen med frisk energi.
Huset består i øvrigt af 4 fine værelser samt 2 badeværelser. Det største badeværelse har sauna og spabad med mulighed for selvforkælelse og øget velvære.
Udenfor ligger en stor terrasse med spiseplads, som er helt oplagt til grillhygge. Hen på aftenen kan der være behov for at rykke ind under den overdækkede terrasse, hvor man kan varme sig under terrassevarmeren.

Rundt om sommerhuset står flere cafésæt, hvor et godt glas vin kan nydes i solen. Familiens mindste kan slå sig løs i legetårnet eller på den fine fodboldbane. Dermed er der garanti for, at der bliver brændt en masse ”krudt” af.
Søren Lassens Vænge ligger nær Blåvand Zoo, som har 400 dyr. Her er det muligt at ride på hesteryg eller opleve at løverne blive fodret, hvilket helt sikkert er et hit blandt børn og barnlige sjæle.

Længere ude af Tane Hedevej ligger Tirpitz, der har flere faste udstillinger, blandt andet udstillingen om Tirpitz-bunkeren og dens planlagte funktion, bunker-udstillingen ”En hær af beton” der fortæller historien om de mange bunkers der stadig ses langs Jyllands vestkyst.
I gåafstand fra sommerhuset ligger Hvidbjerg Strand. Her kan de badelystne hoppe i bølgen blå og nyde det lækre Vesterhav.
Blåvand by ligger også inden for gåafstand, hvor hele familien kan shoppe i de mange butikker i hovedgaden. Her fås alt hvad hjertet begærer til både store og små. Melder sulten sig, ligger et udvalg af restauranter og spisesteder på hovedgaden, der tilbyder meget forskelligt.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.