Hvidbjerg Strandvej 135

Feriehus 261 • Hvidbjerg Strandvej 135 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Havnær lykke på Hvidbjerg Strandvej 135

På Hvidbjerg Strandvej 135 ligger der en af de perler, der, når den først er fundet, ikke bliver sluppet igen. Det firkantede stenhus iklædt sort træ er nemlig langt mere end sine brædder: det er et sommerhus, hvis placering ikke kan være meget bedre, og så er det et sommerhus, der emmer af hygge og gode stunder.
 
Husets indretning
Du finder sommerhuset i Blåvand i den alleryderste klitrække til havet. Det ligger sølle 75 meter fra de brusende bølger og det skønneste dyp i det salte hav.
Sommerhuset i sig selv lader 6 heldige kartofler slå lejr i sit havnære paradis og lægger med sine 75 m2 op til samvær og nærvær. Her tager man hen, hvis man gerne vil dyrke det nære omsluttet af naturen.
Husets første entrépunkt er et køkkenalrum. Det er her, hyggen slår rødder og breder sine arme ud, så de favner kødgryderne, de mange kortspil ved spisebordet og de gode samtaler i sofaen. Alt dette mens vestenvinden hyler udenfor i vintermånederne, og solen skinner om kap med det glinsende hav, når sommeren indtager Vestkysten.
De tre soveværelser har alle en skøn udsigt – det ene har ligefrem havudsigt, og er der noget bedre at vågne op og gå i seng til? Husets ene badeværelse står flot og indbydende, og så er der blot en sidste ting at nævne: nemlig den dejlige overdækkede terrasse, der skaber en smule læ for vinden og lægger op til konkurrencen: ”Hvor mange pølser kan du nå at grille på en uge?!”.
 
Husets placering
En så havnær placering som sommerhuset på Hvidbjerg Strandvej har, betyder for det meste, at der så skal lægges ekstra kræfter i pedalerne, hvis der skal købes ind eller spises ude. Det er dog ikke tilfældet her. Der skal blot vandres sølle 500 meter, hvorefter indkøbskurven kan fyldes i et supermarked eller sulten stilles på en ud af flere lækre restauranter.
Husets skønne placering og hyggelige rammer kan også nydes af en firbenet gæst, da et enkelt kæledyr er tilladt. Med 75 meter til strand og kyst giver det sig selv, at der er fantastiske ture at gå hånd i hånd eller hånd i hundesnor.
Hvidbjerg Strandvej 135 er stedet for dig, der gerne vil nyde samværet med dine nære til lyden af bølgernes gang. Det er for dig, der gerne vil have havet som konstant følgesvend og stadig have bekvemmeligheder som indkøb og mad-du-ikke-selv-skal-lave inden for rækkevidde.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.