Søren Gades Mark 9

Feriehus 216 • Søren Gades Mark 9 • Blåvand

{{facility.text}}

Ren idyl på Søren Gades Mark 9

På Søren Gades Mark 9 finder du et sommerhus, der er indbegrebet af idyl. Naturen står og banker på kun holdt på afstand af haven, der omkranser huset. Træer, buske og dyreliv er et stenkast væk og kan betragtes fra vinduer og husets store solterrasse. Træk bare vejret helt ned i lungerne: luften er ren og dufter af frihed.
 
Husets indretning
Sommerhuset i Blåvand har plads til 4 personer men med sit husareal på 122 m2 og grundareal på 2500 m2, så er det ikke pga. pladsen, at der ikke kan være flere. Her kan 4 personer holde en fantastisk ferie med plads til privatliv og samhørighed.
Huset er indrettet med 4 soveværelser, en stor stue, der leder direkte over i køkkenet, to badeværelser og selvfølgelig den store solterrasse på 125 m2. Når I hånd i hånd indtager sommerhusets kvadratmeter, falder der med det samme ro over flokken. Følelsen af ferie tiltager, efterhånden som træpanelerne afslører sig på vægge og gulve. Lysindfaldet er herligt og bader hele huset i et frisk, grønt lys farvet af de blade, som solen møder på sin vej mod de lyse rum.
I stuen er der både plads til at flyde i de to sofaer og lænestole, og er dagen kold og grå, kan brændeovnen hurtigt tændes op og levere knitrende hygge og varme i perfekte mængder. Kalder maven på mad, eller kan kortspilslysten ikke tæmmes, så kan spisebordet indtages, og kampen kan begynde (eller porretærten spises).
Det ene af de to badeværelser byder på en skøn spa og adgang til husets sauna. Begge dele er sublime følgesvende efter en lang og frisk tur ved Vesterhavet.
 
Den perfekte placering
Sommerhuset er placeret intet mindre end perfekt. Det ligger med en afstand på cirka 1000 meter til alt: er målet stranden og havet? 1000 meter. Er målet byliv med restauranter og indkøb? 1100 meter. Er målet natur med natur på? 2 meter. Huset ligger isoleret nok til at skabe en følelse af at være alene i verden men på samme tid tilpas centralt til, at det ikke er et problem at skifte den ene frihed (den med natur) ud med den anden (den med havvand, indkøbsmuligheder og lækker mad, som andre har lavet).
Huset ligger på en stor naturgrund, hvilket giver mulighed for små ture med slåbrok på og en kop kaffe i hånden: uden at matriklen forlades.  
Søren Gades Mark 9 er sommerhuset for dig, der gerne vil afsted med de nærmeste og bare nyde natur, hav og ægte sommerhuslykke.


Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.