Stæhrsvej 29

Feriehus 133 • Stæhrsvej 29 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Idyllisk sommerhus med havudsigt i 2. række til Blåvand Strand på Stæhrsvej 29

Stranden er omdrejningspunktet i fortællingen om dette idylliske sommerhus på Stæhrsvej 29 i Blåvand. Huset ligger nemlig i 2. række til den børnevenlige sydstrand, og foruden beliggenheden i den imponerende natur byder sommerhuset på blandt andet en fantastisk stue med havudsigt og solrige terrasser.

Sommerhuset er indrettet med lyse opholdsrum, et velfungerende badeværelse med sauna og i alt tre soverum. Fra førstesalens lyse udsigtsstue kan du nyde den evigt foranderlige udsigt til havet, ligesom det grønne udenfor kan betragtes gennem vinduerne i soverummene ovenpå. I stueplan indbyder pejsestuen til familiehygge og brætspil i brændeovnens skær.

Husets charmerende stil understreges udvendigt af det idylliske stråtag og træbeklædningens elegante blå nuance, der kontrasteres af hvide vinduesrammer. Rundt om huset er der skønne, solrige terrasser, hvor du kan læne dig tilbage med en god bog, drikke et glas iskold rosévin eller tænde op i grillen.

Når du er på ferie her, er der hele tiden blot få skridt til utallige oplevelser, uanset om du er til windsurfing, bygning af sandslotte eller vil på udkig efter rav og gode smutsten i vandkanten. Eller måske er du den type, der elsker at smide et håndklæde over skulderen, så snart du vågner og hoppe direkte i bølgen blå?

Foruden strandens mange muligheder kan du glæde dig til lange vandreture i det bølgende klitlandskab og i Nationalpark Vadehavet, hvor flokke af vadefugle og gæs hvert år gør ophold. Dette kan ses omkring Skallingen, ved Ho. Og efter en skøn formiddag i naturen, kan I tage en tur til Blåvand og besøge de mange hyggelige specialforretninger og nyde en isvaffel eller en veltillavet frokost. Gåturen til centrum tager blot 10 minutter på gåben, og indenfor 20 minutter finder du også Blåvand Zoo og Hvidbjerg Strand Feriepark.

En uge i sommerhuset på Stæhrsvej 29 i Blåvand er med andre ord den perfekte mulighed for fordybelse, afslapning og ikke mindst fantastiske oplevelser i nærområdet. Book din ferie nu.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.