Møllehusvej 21

Feriehus 114 • Møllehusvej 21 • Blåvand

Op til 16 personer
{{facility.text}}

På Møllehusvej 21 ligger et sommerhus med stråtag og plads til ferie

På Møllehusvej 21 ligger et sommerhus, hvor der er plads til at holde ferie. Det stråtækte tag dækker nemlig over skønne 290 m2, som indeholder 8 værelser. Det betyder, at huset kan rumme helt op til 16 ferieglade gæster, der alle kan få en ferie, som de sent vil glemme.

Husets indretning
Sommerhuset, der stod klar i 2017, åbner sig op for husets gæster, så snart de træder ind ad hoveddøren. Efter entréen træder man nemlig direkte ind i det store køkkenalrum. Her er der mulighed for, at hele den store familie kan mødes om måltiderne i løbet af dagen. Et samlingspunkt som sikrer, at samværet er i højsædet.
Fra det store spisebord har man et smukt og naturligt lysindfald gennem de to store vinduer, som peger ud mod terrassen og den store have. Gennem de to vinduer, kan familiens overhoved holde øje med den næste generations fodboldkamp, eller måske deres plasken rundt i den udendørs jacuzzi, som med sikkerhed vil blive en succes hos både store og små gæster. Er der behov for en pause fra jacuzzien, kan saunaen, som er placeret lige ved siden af, også tages i brug.
Foruden underholdningen i det våde element, byder huset på en lang række andre aktiviteter. I forlængelse af køkkenet findes husets aktivitetsrum. Her hersker der et pragteksemplar af et billardbord, som næsten kalder på flere timers konkurrence. På 1. salen under de skrå vægge gemmer husets bordfodboldbord sig. Med det kan det hurtigt blive afgjort, hvem af husets gæster, der kan lave finter som Ronaldinho og score mål som Messi.
Udover de 8 soveværelser er huset indrettet med 3 badeværelser. Det giver de bedst mulige forhold for alle 16 gæster, da det sikrer, at ventetiden holdes på et minimum. Det ene badeværelse giver mulighed for skønsang under bruseren, og det andet er indrettet med et spabad, hvor husets gæster kan ligge og boble.

Husets placering
Sommerhuset er placeret ved Blåvand, som er det vestligste punkt i Danmark. Der er derfor gode forudsætninger for at blive blæst helt igennem, imens ferien nydes i fulde drag. Fra sommerhusets hoveddør kræver det kun en lille gåtur på 2300 meter, før ens øjne bliver mødt af det store Vesterhav.
Afstanden til aftensmadsindkøbene er dog endnu kortere. Fristelserne gemmer sig blot 1400 meter væk. Inden for den samme radius findes også diverse lækre restauranter, som nemt kan hjælpe med at stille sulten.
Møllehusvej 21 er for alle, som gerne vil samle hele den store pukkelryggede familie. Her er der plads til, at alle kan lave det, som de gerne vil, men også til at man kan samles om maden til aften. Møllehusvej 21 sikrer derfor, at alle der besøger huset får en ferie, som de sent vil glemme.

I huset er det tilladt at medbringe et husdyr, men rygning og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.