Sønder-Vasevej 152

Feriehus 009 • Sønder-Vasevej 152 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Lyst og funktionelt sommerhus på Sønder-Vasevej 152, beliggende tæt på både strand og by

Dette flotte sommerhus fra år 2008 er lyst og familievenligt indrettet. Her er plads til hygge og samvær for hele familien.

Huset er indrettet med en stor stue, som både rummer den komfortable sofa- og tv-afdeling samt spisestuen. I tæt forbindelse hertil ligger det delvist åbne og veludstyrede køkken. Her kan hele familien samles om forberedelserne af en lækker middag. Ud fra køkkenet er der direkte adgang til et badeværelse samt til 2 fine værelser, begge udstyret med enkelt senge. I den modsatte ende af sommerhuset ud fra stuen ligger blandt andet det store badeværelse, som tilbyder bruser, en spa og et toilet. Ligeledes ligger aktivitetsrum og 2 rummelige dobbeltværelser også i denne ende af sommerhuset. Aktivitetsrummet er et fedt sted for hele familien. Her kan der dystes i bordfodbold, pool eller elektronisk dart. Udover de mange faciliteter så rummer aktivitetsrummet også en hems, hvor familiens yngste rigtig kan hygge sig og få lidt voksen-fri-tid.

Udenom sommerhuset ligger en stor og flot terrasse. Her er der god plads til både at få morgenkaffen serveret, spise frokost og aftensmad eller nyde solens stråler med for eksempel solbadning. Naturgrunden, som huset så fint ligger placeret på, er stor og indbyder enhver gæst til at føle sig fri. Her er det muligt at spille diverse havespil. Alt lige fra stangtennis til kongespil. Ydermere kan grunden også tilbyde familiens mindste flere gode stunder i det fine gyngestativ/legetårn.
Ud over de gode udfoldelsesmuligheder, som sommerhuset rummer både inde og ude, så er det også nemt for familien at begive sig ud på tur. Sommerhuset ligger nemlig kun i kort gåafstand til både Blåvand Strand og til Blåvand Hovedgade. På stranden er det anbefalelsesværdigt at hoppe i bølgen blå og få en frisk dukkert. I byen er shopping mulighederne gode, og udvalget af cafeer og restauranter er stort.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.