Abelines Gaard - Vestjysk tidslomme ved hav og fjord

At besøge Abelines Gaard er som at træde ind i en tidslomme. Her rejser I tilbage til starten af 1900-tallet, da Abeline boede på gården. Gå på opdagelse i gårdens mange rum og udforsk de gamle stuer og alkover. Abelines Gaard havde en redningsstation tilbage i tiden, og I kan stadig besøge den gamle bygning og opleve historien om det vestjyske strandingsvæsen samt deltage i redningsøvelser.

Find sommerhuse i nærheden af Abelines Gaard
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

En oplevelse for hele familien

På Abelines Gaard er tempoet skruet ned, og I har masser af tid og mulighed for at hygge jer sammen. Udover at udforske gårdens mange labyrintiske rum, kan I gå en dejlig tur i det fine område ved gården, se redningsstationen og lege nogle af de lege, børnene på Abelines Gaard måske også har leget.

Gården mellem hav og fjord

Abelines Gaard ligger på landtangen Holmsland Klit, lige mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Derfor har vandet altid spillet en vigtig rolle i gårdens historie. Gårdens herre arbejdede med fiskeri og jagt og senere som strandfoged, hvor han fik ansvaret for den del af stranden, der hørte til gården. Efter Abeline var blevet enke i starten af 1900-tallet, måtte hun passe gården og hendes fem børn selv. Abelines Gaard fortæller derfor også historien om en stærk vestjysk kvinde.

15% på dagsbilletter til Abelines Gaard


Besøg www.abelinesgaard.dk for mere inspiration og billetkøb. Benyt rabatkoden NH2024DAG15 ved køb af dagsbilletter online og få 15% rabat. Rabatkoden skal indtastes i indkøbskurven. Tag din nøglebrik med til Abelines Gaard, da den skal
fremvises sammen med onlinebilletterne, for at de er gyldige. Alle under 18 år har gratis adgang på Abelines Gaard.


En del af Ringkøbing Fjord Museer


Abelines Gaard er en del af Ringkøbing Fjord Museer, som fortæller den vestjyske historie hele vejen rundt om Ringkøbing Fjord. Hils på vikingerne på Bork Vikingehavn, mærk naturens kræfter omkring jer i oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing og oplev den fantastiske udsigt over havet og fjorden fra toppen af Lyngvig Fyr. Oplevelserne venter bare på jer!


Benyt rabatkoden NH2024KORT15 hvis I ønsker at købe fordelskort med 15% rabat.
Læs mere om de forskellige typer fordelskort og de mange fordele på
www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/.