Ferie på Fanø

Fanø er kendetegnet ved Nationalpark Vadehavet med trækfugle og sæler på den ene side af øen, og smukke, brede sandstrande og klitter på den anden

Øen er rig på kultur med historiske bymiljøer, Fannikerdage, Dragefestival, Godtfolk festival, kunstgallerier, strandsejlere og ikke mindst Johnny Madsen. De fem sommerhusområder på Fanø byder alle på idylliske stråtækte sommerhuse i kuperet naturskønt terræn, hvor grundene typisk er afgrænset med beplantning som hybenroser og fyrtræer.

Færgen lægger til i Nordby, byen hvor du i labyrinten af smalle gader møder hyggelige caféer og spændende butikker. Sommerhusområderne på Fanø er rolige og børnevenlige med brede sandstrande. Desuden er der mulighed for store naturoplevelser på Fanø, fx er området syd for Sønderho – Hønen – et enestående stykke natur, hvor strandengen og vaderne indbyder til en dejlig vandretur. 

På Fanø er der mulighed for at benytte sig af aktiviteter som drageflyvning, windsurfing, bowling, ponyridning, minigolf, tennis, vandland, golf og meget mere. Fanø har kort sagt det hele til en god ferie, hvad enten I er til afslapning på stranden eller til kultur, aktiviteter og oplevelser.

  • Enestående natur
  • Gode badestrande
  • Kulturrig
  • Hyggelige restauranter

Mere end 650 sommerhuse på Fanø

Anbefalinger til dit ophold på Fanø

Sønderho Kro

Nationalpark Vadehavet

Den lille hyggelieg ø Fanø byder på mange forskellige oplevelser som vil glæde hele familien. I vores lille oversigt kan du finde inspiration til forskellige aktiviteter og oplevelser i din sommerhusferie.

Mad, drikke og hyggelig shopping

Der findes mange gode restauranter og cafeér i de små byer rundt omkring på Fanø. I de sidste 100 år har øen tiltrukket kunstnere fra både ind- og udland, som har brugt Fanø som inspirationskilde og beriget den med små hyggelige butikker, der sælger kunsthåndværk.


15 Km lang og hvid sandstrand

Fanøs vestkyst er en 15 km lang hvid bred sandstrand. Den hører til en af Europas besdste og mest sikre badestrande. Stranden er meget fast, og man kan køre med sin bil stortset lige op til vandkanten. Hele året rundt sker der et hav af forskellige aktiviteter på stranden som f.eks. drageflyvning, windsurfing, cykelture, boldspil, ravture og meget mere.