Arbejd hjemmefra - fra et sommerhus

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Flyt hjemmekontoret til et sommerhus

I en tid hvor hjemmearbejde er blevet det nye sort, kan der være langt imellem de ekstra gode arbejdsdage. Hverdagen er for mange blevet til en endeløs køre, hvor dagene flyder sammen og alt forgår i en lille hjemmeboble, fordi spisebordet blot forandres til hjemmekontor, for atter at blive til et spisebord senere på dagen. Uanset om du selv har valgt at arbejde hjemme eller er blevet opfordret til det, kan det være en stor udfordring at holde motivationen oppe og sikre, at dit arbejde ikke svinder hen til en triviel pligt.

Vi har en kur mod hjemmearbejde-boblen - Rusk op i vanerne, pak arbejdstasken og tag den med i sommerhus.

Lej et sommerhus - dit nye hjemmekontor
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Hjemmearbejde fra sommerhus

Lej et sommerhus og brug det som hjemmekontor i et par uge eller måske endda en lille måned. Hvis du alligevel skal arbejde hjemmefra, kan du lige så godt placere dig og dit hjemmekontor i inspirerende og rolige omgivelser.

Lej et sommerhus

Book en ferielejlighed

Fortrækker du lidt mindre plads og en mere central placering, så vil det være oplagt at arbejde hjemmefra fra en af vores mange ferielejligheder. Mange steder har du enten en altan med udsigt eller en skøn lille terrasse, så du nemt kan få frisk ilt til arbejdshjernen.

Book nu

Opgrader dit hjemmekontor

Når du kigger efter et sommerhus til hjemmearbejde, skal du huske at kigge en ekstra gang på sommerhusets liste med faciliteter. Har du for eksempel brug for WiFi for at kunne arbejde hjemmefra? Så sikre dig, at det står på listen med faciliteter. Hvis du skal arbejde hjemmefra og være i sommerhuset i nogle uger, kan det være meget bekvemt med en vaskemaskine, så du ikke behøver at pakke hele klædeskabet. Derudover kunne det være en idé at kigge på ting som opvarmning af sommerhuset, placering og evt. mulighed for opladning af el-biler alt afhængigt af, hvilke præferencer du har for din sommerhustur og hjemmearbejde.

En fordel ved at arbejde hjemmefra fra et sommerhus er i høj grad omgivelserne – den vilde natur og ikke mindst Vesterhavet. Her kan hovedet få ro og tanker lov at vokse, hvilket kan give fornyet motivation på de lange hjemmearbejdsdage. Når computeren klappes i for dagens arbejde, er der ikke noget bedre end at gå en god tur langs Vesterhavet og mærke den friske vestenvind.

Lej et aktivitetshus

Det er bestemt heller ikke nogen skade til at arbejde hjemmefra i et sommerhus med f.eks. spa og sauna. Så venter der lidt ekstra forkælelse, når du er færdig med dagens arbejde, og samtidig giver det lidt ekstra luksus til de afslappende weekender. Det kan også være, at du har din familie med i sommerhus, og at de har brug for lidt aktiviteter i løbet af dagen, hvilket f.eks. kunne være i et af vores mange aktivitetshuse, som ofte har alt fra poolbord til PlayStation og fodboldmål i haven.

Destination hjemmearbejde

Hvorfra vil du arbejde hjemme? Vi har sommerhuse, ferielejligheder og hytter i forskellige skønne byer langs Vesterhavet og Limfjorden. Klik på en by og find ud af hvilken, der skal erstatte dit spisebord som hjemmekontor – Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand, Hvidbjerg Strand, Fanø, Løkken, Skagen, eller Vejlby Klit. Områderne har hver især noget unikt at byde på, så du vil uden tvivl finde en by, som passer godt til dine behov. Har du lyst til at opleve de andre områder, er der jo ikke noget i vejen for at slå et smut forbi, når du alligevel er i sommerhus for at arbejde hjemmefra i et par uger. På den måde får du et godt kendskab til vestkysten og dens mange ansigter samt Limfjordens charme og natur.”

Hvor vil du arbejde hjemmefra?