Sønder Digevej 10

Feriehus 768 • Sønder Digevej 10 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Et sommerhus i 1. række på Sønder Digevej 10

På Sønder Digevej 10 findes en sand perle af et sommerhus. Med kun 170 meter til havet og uden andre sommerhuse foran, er sommerhuset her noget helt specielt. Huset kan rumme op til 8 heldige gæster, som alle får muligheden for at nyde den helt specielle beliggenhed.


Husets indretning
Sønder Digevej 10 er bygget op i tre plan. I kælderen findes husets værelser, som alle er indrettet til, at husets gæster kan få en skøn nats søvn, så energien er høj til en ny feriedag. I stueetagen er sommerhusets wellnessafdeling. På badeværelset er der nemlig ikke kun en normal bruser. Her findes også både et spabad og en sauna, hvilket er helt ideelt, når man skal helt ned i gear.
Førstesalen slænger sig for enden af trappen, og her findes husets køkken og den store stue. Fra køkkenet er der udsigt ud over hele stuen, hvilket har den effekt, at aftenens kok aldrig vil føle sig afskåret fra resten af husets gæster.
Efter aftensmaden er spist, så er det oplagt at slænge sig i en af de to sofaer. Det kan enten være over en god bog, en samtale med de andre gæster i huset eller mens man bliver opslugt af en spændene film. Én ting er dog sikker – tændes der op i brændeovnen imens, så bliver det svært at finde noget der er hyggeligere!
Fra stuen er der udgang til husets terrasse. Terrassen er også bygget op i tre plan og er derfor garantien for, at huset altid er leveringsdygtig i en udsigt, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Sønder Digevej 10 er placeret i første klitrække, og bevæger man sig op på 3. niveau af terrassen, kan man lige ane det fascinerende Vesterhav.


Husets placering
Det er svært at finde et sommerhus, der er placeret bedre end Sønder Digevej 10. Fra sommerhusets have er der kun en spytklat til havet. Med kun 170 meter til kysten er der aldrig langt fra tanke til handling, hvis husets gæster finder på, at de vil ned og have en dukkert.
Selvom man sjældent kan forvente både at få i pose og sæk, så er det ikke desto mindre tilfældet, når det kommer til placeringen for Sønder Digevej 10. Ikke nok med at havet ligger tæt på, så gør både indkøb og restaurantbesøg det også. Kun 300 meter fra hoveddøren findes alle Blåvands bedste restauranter, og muligheden for indkøb er kun 400 meter væk.
Sommerhuset på Sønder Digevej 10 er for alle, der gerne vil have en ekstraordinær udsigt på deres ferie! Det er svært at finde et sommerhus tættere på vandet end dette, og med terrassen i tre plan, findes der næppe et sommerhus med en bedre udsigt under aftensmaden.
 
Hverken rygning, ungdomsgrupper eller husdyr er tilladte i dette sommerhus.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.