Vandflodvej 4

Feriehus 767 • Vandflodvej 4 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Rummeligt og praktisk sommerhus tæt på Blåvand centrum - beliggende på Vandflodvej 4

Dejligt tæt på indkøbsmuligheder og Blåvand centrum ligger dette klassiske 90’er sommerhus, der især tiltrækker børnefamilierne pga. de gennemtænkte rum, den praktiske indretning og ikke mindst alle de aktiviteter, som sommerhuset i Blåvand byder på.
 
Underholdning for store og små
Det charmerende sommerhus er velholdt og senest renoveret i 2022. Man kan altså godt glæde sig til en ferie, hvor der er styr på forholdene, og det eneste, man som gæst skal koncentrere sig om, er at få slappet af og måske banket familiens største konkurrencemenneske i et spil pool. Sommerhuset har nemlig et lækkert aktivitetsrum med billardbord, hvor den ene time tager den anden, når først der er åbnet op for konkurrencen.
 
Hvis det ikke er konkurrencer, der trækker, så kan det være, at jacuzzien og saunaen kan give den helt rette feriestemning. Begge dele er placeret på den store anlagte terrasse, så man ikke får beskidte græstæer, når man smutter en tur i spaen. Har du været et smut i Vesterhavet, kan du skylle saltvandet af kroppen i sommerhusets udendørs bruser, inden du lader dig glide ned i spaens lokkende bobler. I haven står der også et gyngestativ, så der er i sandhed underholdning for en hver alder i dette dejlige sommerhus.
 
Godt lysindfald og reelle rum
Sommerhuset på Vandflodvej 4 har et skønt lyst køkkenalrum med plads til alle husets max. 10 gæster. Køkkenet er praktisk indrettet med alt i hårde hvidevarer og lidt til. Ja, faktisk har sommerhuset bl.a. hele to ovne og er dermed for alvor gearet til at lave mad til mange mennesker. Hvis man har lavet mad til mange mennesker et par gange, så ved man hvor lækkert det er med den praktik.
 
Sommerhuset har fem soveværelser, hvoraf fire af dem er med dobbeltsenge, og det sidste soveværelse har to enkeltsenge. Der er god skabsplads på alle soveværelserne. Desuden har huset to rummelige og komplette badeværelser.
 
Sommerhuset på Vandflodvej 4 i Blåvand er perfekt til den store familie eller måske flere familier, der gerne vil nyde Blåvands livlige centrum og gode badestrande sammen. Sommerhuset rummer mange muligheder for timevis af hygge og aktiviteter til alle aldre - så gør dig klar til at nyde en ferie med plads til alle!

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.