Poul Thøstesensvej 10

Feriehus 073 • Poul Thøstesensvej 10 • Blåvand

Op til 14 personer
{{facility.text}}

Plads til ferie på Poul Thøstesensvej 10

Beliggende på Poul Thøstesensvej 10 findes et sommerhus, hvor der er plads til at holde ferie med hele den pukkelryggede familie OG naboerne, hvis det skulle være. Sommerhuset er nemlig intet mindre end 303 m2 og med sine syv soveværelser og plads til 14 gæster, er dette sommerhus i Blåvand ideelt til ferie flere familier sammen.

Husets indretning
Er målet et sommerhus, der skal agere samlingssted for en hel bande (måske endda to eller tre?), så er dette sommerhus det helt rigtige. Her er der plads til, at hele den store familie eller venneparrene med børn og pakkenelliker kan samles. De mange kvadratmeter gør det muligt for de voksne at nyde hinandens selskab, mens ungerne finder hemmelige kroge af huset, hvor de kan lave ballade og grine højlydt.
Sommerhuset i Blåvand giver en hel række muligheder for, hvad tiden kan bruges på. Sommerhuset er udstyret med en pool, en udendørs jacuzzi, en udendørs sauna, billard og et bordfodboldbord. Tanken om en kedelig ferie har derfor meget svære odds, når destinationen er Poul Thøstesensvej 10.
I midten af huset er det store køkkenalrum. Det består af et flot køkken, hvor der kan laves alle gæsternes livretter. Køkkenet åbner sig op og favner det store spisebord, hvor der er plads til, at alle husets besøgende sammen kan mødes om bordet. Her kan der snakkes om alt det, der er sket på ferien, og om alt det, der er i vente. Alle disse snakke kan ske, mens det smukke aftenlys falder let og elegant gennem de to store vinduer, der er centralt placeret i spisestuen, og inviterer naturen indenfor.
Dette sommerhus i Blåvand er indrettet med syv soveværelser. De fire af dem er med dobbeltsenge og de sidste tre er med enkeltmandssenge. Herudover findes fire badeværelser, så lange køer ved morgenbadet er ikke noget, man skal bekymre sig om.
På bagsiden af huset slænger der sig en solrig terrasse med drømmesenge ad libitum. Besøger man sommerhuset i den solrige del af det danske år, så vil det med garanti være et favoritspot for samtlige gæster i huset.

Husets placering
Sommerhuset ligger placeret i gåafstand til stranden. Det fantastiske Vesterhav gemmer sig blot 1250 meter fra huset, og det tager derfor ikke lang tid at vinde den gemmeleg. Uanset hvilken årstid man kommer på, byder den jyske vestkyst på uforglemmelige oplevelser.
Når der skal handles til aftensmaden, så er dette en nem udfordring at klare. Blot 300 meter fra huset ligger der nemlig diverse indkøbsmuligheder, og køleskabet behøver derfor aldrig at føle sig tomt og ensomt. Er holdningen nærmere, at en ferie kun er ægte ferie, hvis andre laver maden, så findes der også en række smæklækre restauranter inden for sølle 300 meter.
Poul Thøstesensvej 10 er det perfekte feriested for alle, der gerne vil nyde ferien sammen med alle dem, de holder af, uden at de behøver at begrænse sig. Det er for alle, som gerne vil have aktiviteter både for børn og voksne inden for rækkevidde, men som også vil være tæt på vand og by.

For at holde forbruget nede opvarmes poolen, standvandspaen og jacuzzien af husets energibesparende luft til vand varmepumpe. Som noget helt specielt har ejeren af huset installeret et specielt klorsystem på poolen og spaen, som gør at klorindholdet er ca. 50% mindre end ved normale poolhuse. Systemet styres digitalt, men vi kommer stadig forbi en gang i ugen, som normalt og kontrollerer om alt er som det skal være.

Dette sommerhus er både røgfrit, og ungdomsgrupper er heller ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.