Solhaven 26

Feriehus 754 • Solhaven 26 • Blåvand

Op til 10 personer
{{facility.text}}

Stråtækt sommerhus i flot natur med udendørs jacuzzi, beliggende på Solhaven 26

Dette skønne sommerhus i Blåvand byder velkommen til en fantastisk ferie ved Vesterhavet. Sommerhuset på hele 181 m2 har plads til 10 sovende gæster, og tilbyder spa både inde og ude. 
 
Hop med indenfor 
Med to komplette badeværelser og et stort udeareal, er huset oplagt til ophold med flere familier eller større grupper. 
Fra entreen er der adgang til husets to badeværelser, det ene med sauna og spa. Videre i huset kommer gæsterne til husets køkkenalrum. Her er spisebordet samlingsstedet for gode stunder og lækre middage. Placeringen i det åbne miljø giver godt blik til køkken og stue. Det giver også mulighed for at slippe børnene fri i stuen, mens der nydes et godt glas vin over spisebordet. 
Stuen indeholder også sofahjørne med udsigt til terrassen og udejacuzzi. Brændeovnen står i samme del af stuen, og er en oplagt varmekilde når køligere aftner falder på. 
 
Fra stuen er der desuden adgang til to af husets soveværelser der har fine vinduespartier med kig til omkringliggende område. 
Husets førstesal byder på en rummelig opholdsstue med loft til kip. To større soveværelser ligger ligeledes på førstesalen, også med loft til kip og dejligt lysindfald. Fælles for alle soveværelser er nye senge i forbindelse med renoveringen i 2021. 
 
Nyd naturen 
Den 2528 m2 store grund byder på masser af aktiviteter på græsplænen, eller den udvidede terrasse. Her er plads til alle gæster, om den står på tur i udejacuzzien eller gode middage ved spisebordet. Er der efter veloverstået middage brug for bevægelse, er haven oplagt til boldspil og fangeleg. Her kan gæster i alle aldre slå sig løs og nyde at ferie er godt i gang i Blåvand. 
Står feriedagen på aktiviteter væk fra huset, har Blåvand meget at byde på. I hovedgaden har gæster et utal af shoppingmuligheder for store og små. Melder sulten sig til i løbet af dagen byder flere restauranter sig til, om menuen står på fisk, en stor bøf, pizza eller pasta, så er det helt sikkert muligt at finde i Blåvand.  
Er lysten mere til historiske seværdigheder, ligger bunkermuseet Tirpitz få minutters kørsel fra sommerhuset. Her fortælles historier relateret til 2. verdenskrig. Museet har periodiske og faste udstillinger. Så hvorfor ikke dykke ned i historien om det utal af bunkers der ligger på den jyske vestkyst?  
 
Velkommen til en uforglemmelig ferie på Solhaven 26.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.