Grønnevænget 26

Feriehus 751 • Grønnevænget 26 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Nyere moderne aktivitetshus med gennemført stil og loft til kip, beliggende på Grønnevænget 26

Et imponerende ydre med et lige så skønt og gennemført indre. Det er en meget kort og passende beskrivelse af dette sommerhus i Blåvand. Sommerhuset er fra 2017 og fremstår derfor stadig som nyt. Der er hele vejen i byggeprocessen brugt kvalitetsmaterialer, hvilket også afspejles i husets indretning, som er holdt i moderne og skandinaviske rene linjer.

Aktivitetshus i særklasse
Feriehuset har plads til 8 personer samt 1 husdyr, så det er det oplagte valg, hvis man er to familier, der vil holde ferie sammen i en af vestkystens mest populære feriebyer, Blåvand. Sommerhuset på Grønnevænget 26 ligger nemlig lige imellem Blåvand centrum og Vesterhavet, og det er derfor let at komme rundt til både indkøb og badeture i Vesterhavet. Derudover har dette sommerhus et aktivitetsrum med lidt mere indhold end det sædvanlige. Her er nemlig både billardbord, dart, fodboldbord og air-hockey. Der er altså lagt op til rigtig mange timers underholdning for både børn og voksne.

Wellness på sommerhusferien
Når den største konkurrencelyst har fået afløb i aktivitetsrummet, kan det atter være tid til at komme ned i gear. Frygt ej, dette feriehus har løsningen til dig. Det ene af husets to badeværelser har nemlig en stor indbygget spa med plads til næsten hele huset – eller måske bare et par stykker, hvis det skal ånde helt fred og ro. Fortsæt spadagen ind i det eksklusive dampbad som kombineret med en kold skyller under bruseren udrenser og giver fornyet energi i hele kroppen. Prøv det selv på din ferie på Grønnevænget 26.

Rummeligt og anvendeligt
Alle rum inklusiv de fire soveværelser er dejlig rummelige på grund af det gode valg om at føre loftet til kip og dermed åbne huset op for en masse sollys. Det gode lysindfald kommer blandt andet ind fra stuens gulv til loft vinduer og fra husets kløgtige placering. Stuen ligger nemlig mod syd, hvilket også er udnyttet med en lækker stor terrasse, som ovenikøbet også er delvist overdækket og dermed rigtig anvendelig det meste af året.
Der er beplantning hele vejen rundt om sommerhuset, hvilket giver noget privatliv og samtidig gør det lidt lettere at holde øje med børnene, når de løber og leger på husets store græsplæne. Der er også både sandkasse og legeplads med rutsjebane og gynger, så ungerne har også mulighed for at få brændt noget krudt af udenfor.

Sommerhuset på Grønnevænget 26 er altså kort sagt for alle, der elsker at lege og som ønsker at have mulighed for både indendørs og udendørs aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Det er et hus der imponerer i sin gennemførte stil fra inderst til yderst.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.