Horns Bjerge 3, Hus 53

Feriehus 738 • Horns Bjerge 3, Hus 53 • Blåvand

Op til 6 personer
{{facility.text}}

Flot, klassisk rækkehus i svensk inspireret stil, beliggende på Horns Bjerge 3, Hus 53

Dette fantastiske sommerhus i Blåvand er lige så charmerende indeni som udenpå. Her kan gæsterne vente et hyggeligt ophold i hjertet af Blåvand.

Husets hjerte er køkkenalrummet, hvor pladsen er til hele familien. Fra køkkenet er godt overblik over spisebord og sofagruppe med tv. Køkkenalrummet er åbent til kip og giver et stort og lyst åbent miljø, som skaber god energi.

Det ene soveværelse er placeret i stueetagen, mens de 2 andre ligger på førstesalen. I stueetagen er også det flotte badeværelse, der byder gæsterne på en wellnessoplevelse med en afslappende spa og sauna.

Huset kan rumme op til 6 personer, der skal på afslappende mini- eller ugeferie i Blåvand. Huset er indrettet med varme farver og hyggelige kroge. Oplagt til at finde den gode bog frem med et køligt glas hvidvin. Fra spisebordet og sofagruppen, er der direkte adgang til åben terrasse. Her kan indtages et dejligt måltid morgen og aften, og nyde solens stråler og udsigten over området. Foran terrassen løber bækken der snor sig igennem området, som man bliver præsenteret for ved ankomst til området. Blåvandslyst er et børnevenligt område, som emmer af ferie og hyggelig atmosfære når ferien holdes i Blåvandlyst.

Fra rækkehuset er der kun 800 meter til stranden, hvor der er rig mulighed for en masse aktiviteter. Det er værd at tage forbi Blåvandshuk Fyr, hvor der fra toppen af fyret er fantastisk udsigt over området. Den brede sandstrand indbyder til sjov og leg for hele familien. Her kan sandet mærkes mellem tæerne, og saltet smages fra havet. Her byder muligheden sig også på en dukkert i det brusende Vesterhav, på alle tider af året kan en dukkert anbefales. Den kolde vinterbader, eller strandturisten en varm sommerdag. Er humøret ikke til en badetur, er en frisk gåtur med vestenvinden i ansigtet en oplagt mulighed.

Af seværdigheder i Blåvand kan nævnes det børnevenlige Blåvand Zoo. Her er dagligt forskellige aktiviteter, som at komme helt tæt på de omkring 400 dyr som hører til den zoologiske have. Besøg også bunker-museet Tirpitz, der både har faste og periodiske udstillinger af forskellig karakter. Her kan dykkes ned i historien om Tirpitz bunkeren, og hvordan livet var ved vestkysten for mange år siden. Eller hvorfor ikke blive klogere på havets guld. Efter en god dag fyldt med aktiviteter, byder hovedgaden på et stort udvalg af restauranter og caféer, der tilbyder en bred vifte af lækre retter.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.