Hans Thuesensvej 4

Feriehus 728 • Hans Thuesensvej 4 • Blåvand

{{facility.text}}

En stor rød herlighed med et klassisk look og virkelig anvendelige udefaciliteter, beliggende på Hans Thuesensvej 4

Dette træhus skiller sig lidt ud fra det gængse sommerhus i Blåvand. Med sin knaldrøde farve og flotte stråtag kan man ikke andet end at smile, når man ankommer på Hans Thuesensvej 4. Smilet vil helt sikkert forblive på læberne, når hoveddøren åbnes. Det velholdte feriehus udstråler nemlig varme og dansk hygge i alle rum. Der er dermed dømt afslappende ferie ved Vesthavet, som man endda ikke skal bevæge sig langt væk for at nå. Der er kun små 450 m til Hvidbjerg Strand, så på små 10 minutter kan man gå ned til den store børnevenlige strand.

Plads til en familie eller to
Afhængigt af familiens størrelse er der nok også plads til lidt mere end to familier i sommerhuset. Der er nemlig plads til 12 personer, som kan fordele sig på de i alt fem soveværelser. Et af soveværelserne har en dobbeltseng, tre af værelserne har to enkeltsenge, og det sidste værelse har en dobbeltseng samt en dobbelt sovesofa.
Fællesrummene kan også rumme en stor flok mennesker. Der er nemlig to store stuer samt en repos med både sofagruppe og bordfodbold. Sommerhuset har tilmeld tre toiletter, hvoraf to af dem er i stueetagen og har badefaciliteter. Det sidste er et wc på øverste etage.

Indendørs spa og sauna
Et af stueetagens to badeværelser har en tand mere udstyr end det andet. Her er der nemlig både en lækker og indbydende standvandsspa samt en meget velholdt sauna, som har plads til mange af sommerhusets gæster på samme tid.
Ikke nok med de lækre faciliteter på badeværelset rummer sommerhuset i Blåvand også andre ting, som både bidrager med velvære og en rigtig dansk sommerhusstemning. Huset har nemlig to brændeovne, der i efteråret giver hygge og om vinteren hjælper med at holde varmen. Husets køkken er udstyret med alt i hårde hvidevarer, så der kan laves gode middage til alle mand på samme tid.

Alt i udendørsaktiviteter
Hvor mange gange prøver man at bo i et hus med egen petanque bane? Mange vil nok svare, at det ikke sker særlig ofte. Men det kan man komme til, hvis man lejer det skønne røde træhus på Hans Thuesensvej 4. Det er et super sjovt spil for de fleste aldersgrupper. Er familien mere til holdspil, så er der også både kongespil og fodboldmål på den 3.000 m2 store naturgrund. Til de mindste i flokken er der legehus, gynger og sandkasse.

Kort sagt er det et sommerhus med plads og aktiviteter til alle både indenfor og udenfor. Samtidig ligger huset rigtig godt med kun 150 m til indkøb og 450 m til den børnevenlige sandstrand ved Hvidbjerg, og det er derfor et yndet hus blandt stor såvel som små familier.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.