Grønnevej 5

Feriehus 717 • Grønnevej 5 • Blåvand

{{facility.text}}

Stort moderne sommerhus tæt på stranden og med udsigt ud over de åbne marker beliggende på Grønnevej 5

En uge går hurtigt i et sommerhus som dette. Her er der nemlig aktiviteter for både små og store, og da huset har plads til hele 10 personer, giver det rigeligt med plads til to familier, som kan tilbringe en dejlig ferie sammen. Det er et sommerhus i Blåvand med en unik placering, som ikke er sådan lige at glemme.

Lyst og højt til loftet
Sommerhusets indretning er minimalistisk og gennemført i sort/hvide nuancer. Hvert rum bærer præg af sommerhusejernes stilsikre valg, hvilket giver en dejlig rolig fornemmelse i huset. Det store køkkenalrum går helt til kip og giver en dejlig rumfornemmelse samt bidrager med en masse lys, som for alvor kommer til sin ret i husets store køkken. Her er det ingen sag at bruge et par timer, for køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer, og med barstolene på den ene side af køkkenøen er der rig mulighed for at blive holdt ved selskab, imens middagen bliver til.
Panoramavinduerne trækker naturen helt ind i stuen, hvorfra udsigten ud over de åbne golde marker kan nydes. Fra en plads i den sorte lædersofa er det ofte muligt at spotte kronvildt, der opholder sig på markerne.

5 soveværelser og aktiviteter til alle
Tag vennerne med i sommerhus i Blåvand. Der er i hvert fald rigeligt plads til dem, hvis man lejer dette sommerhus. Husets 5 soveværelser har alle dobbeltsenge og skabe, så der er plads til alle. I det store aktivitetsrum står bl.a. et billardbord, som hurtigt kan forvandles til et bordtennisbord, når der skal konkurreres om opvasken. I haven er der underholdning til de mindste med gynger, rutsjebane og klatrestativ.
Når det er tid til lidt selvforkælelse for de voksne, tænder man blot for den indendørsspa eller sauna. Så tager det ikke lang tid at komme helt ned i gear.

Sydvendt terrasse
Åbnes en af husets havedøre er der direkte adgang ud til den store terrasse, som slanger sig rundt om det meste af huset. Terrassen er delvist overdækket, så det er muligt at få rigtig meget nytte af den, når grillaftenerne bliver til nætter, eller når sommeren går på hæld. Det er lige før, at man kan mærke suset fra Vesterhavet, når man sidder og nyder udsigten ud over markerne på terrassen. Der er nemlig ikke langt ned til Hvidbjerg Strand, som er en rolig og bred sandstrand.
Når sulten eller shoppetrangen melder sig, er det heldigvis også hurtigt at komme til livs. Blåvand centrum ligger inden for gåafstand, så det må på alle måder siges, at dette hus ligger supergodt til en ferie i Blåvand.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.