Fyrvej 13

Feriehus 711 • Fyrvej 13 • Blåvand

{{facility.text}}

Hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser, beliggende på Fyrvej 13

Ønsker man en hyggelig og afslappende ferie, er dette skønne sommerhus i Blåvand lige sagen! Sommerhuset emmer nemlig af feriestemning både inde og ude, imens sommerhuset også er beriget med en fantastisk beliggenhed tæt på både strand og by. Med under 500 m til både indkøbsmulighed, strand og restaurant må sommerhuset i den grad siges at have drømmebeliggenheden, hvor man er indenfor gåafstand til det meste. Sommerhuset er samtidig placeret på en rolig grund i fredelige omgivelser. Rundt om grunden er der beplantning og træer, som både afskærmer og samtidig bidrager til sommerhusets hyggelige stemning.

Stor sydvendt terrasse og lækker jacuzzi
Husets store sydvendte terrasse er det oplagte sted at opholde sig på de varme sommerdage. Her kan man slænge sig i liggestolene på terrassen eller slappe af på et tæppe i skyggen af træerne omkring sommerhuset. Når dagen er gået på hæld, kan aftensmaden og de lyse sommeraftener nydes på terrassen i samvær med familien og med et koldt glas rosé i hånden. Skal man rigtig forkæle sig selv, kan man også hoppe i den lækre udendørsjacuzzi, som også er at finde ved sommerhuset. En jacuzzi er et hit blandt de fleste, og her kan man nemt tilbringe et par timer, imens man slapper af i det boblende vand.

Hyggeligt og lyst sommerhus
Indenfor emmer sommerhuset også af hygge. Sommerhuset består at 4 gode lyse soveværelser og et stort lyst køkkenalerum. Køkkenalerummet fungerer som husets samlingspunkt, hvor familien eller vennerne kan samles og hygge sig i hinandens selskab. Her kan man eksempelvis slappe af med en god film i sofaområdet eller spille et brætspil ved spisebordet. Fra køkkenalerummet er der desuden adgang til terrassen, soveværelserne og husets 2 badeværelser. På det største af badeværelserne finder man både en lækker spa samt adgang til sauna. På en regnvejrsdag, eller hvis man bare ønsker en lille wellness-oplevelse, er spaen og saunaen de oplagte steder at opholde sig. Her kan man læne sig tilbage og slappe af, imens man nyder det varme vand i spaen eller bliver svedt igennem i saunaen.
Sommerhuset på Fyrvej 13 er det oplagte sommerhus for den større familie, vennegruppen eller hvis 2 familier ønsker at holde ferie sammen. I sommerhuset er der nemlig plads til 8 personer fordelt på sommerhusets 4 værelser. Med sin hyggelige stemning, gode beliggenhed og skønne faciliteter sætter dette dejlige sommerhus virkelig rammerne for den hyggeligste ferie.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.