Pouls Bjerge 2

Feriehus 719 • Pouls Bjerge 2 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Skønt sommerhus tæt på hav og by, beliggende på Pouls Bjerge 2

Er det muligt at træde ind i et sommerhus i Blåvand, der giver dig den ultimative hjemlige hygge og på samme tid har den perfekte placering tæt på hav og by? Det er lige præcis, hvad du kan finde beliggende på Pouls Bjerge 2.
Feriehuset på Pouls Bjerge 2 er ikke et hvilket som helst hus. Med sine 140 m2 står det klar til at tage imod 8 familiemedlemmer, venner, kollegaer eller andet godtfolk, der er på jagt efter et salt ophold ved den smukke kyst. De 140 m2 byder på 4 soveværelser og 2 badeværelser, og tager sig dermed godt af de kroppe, der kommer til at huse de skønneste ferieminder fra Vestkysten. Det er også muligt at tage et husdyr med på ophold, hvis sådan et findes i familien.

Kom tættere på feriehuset
Feriehusets røde mursten og stråtækte tag lover hygge og idyl og lever op til begge dele. Blot 700 meter fra huset slænger kysten sig nemlig, mens det er muligt at finde hyggelige kopper kaffe i hobetal, hvis der i stedet traves de 300 meter, der er til centrum.
Udover de 4 soveværelser og 2 badeværelser består huset af et stort køkkenalrum, hvor det i den ene ende er muligt at slænge sig i de bløde sofaer, mens den midterste del af rummet er reserveret til hyggelig spisning. Begge dele foregår selvfølgelig i det klare lys, der falder ind ad de store vinduespartier, der klæder hele rummet. Selve køkkenet er flot, stort og funktionelt, og der er plads til, at madlavningen bliver til en samlende og hyggelig aktivitet, hvis måltidet altså ikke skal indtages på en af de nærliggende restauranter.

Hvis ferien bliver afholdt i en af de kølige måneder, så disker huset op med flere tiltag, der kan få varmen ind i kolde kroppe, der er blevet kølet ned ved det smukke og vilde Vesterhav. Der findes nemlig både et skønt og stort spabad samt en lunende sauna i huset, begge dele noget, der kan få røde næser til at blegne og kolde tæer til at spjætte af velbehag. Når varmen er godt tilbage i kroppen, så er det tid til at indtage en kop varm kakao foran den knitrende brændeovn.

Feriehusets udearealer er noget for sig. Sommer som vinter kan grillen tages i brug, og naturgrunden på 1622 m2 giver plads til voksenhygge på terrassen og børneleg i sandkassen og på gyngerne.

Alt det ekstra
Med sommerhuset følger der også et par ekstra goder. Det er muligt at ankomme og rejse om fredagen, der er gratis adgang til wellness-svømmehallen i Varde, og der kan spilles golf i Ho efter kl. 12 – helt gratis. Derudover flyder området over med fede aktiviteter, attraktioner og selvfølgelig den allestedsværende, absolut fantastiske og helt unikke vesterhavsnatur.

Velkommen til Pouls Bjerge 2, dit helle ved havet.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.