Poul Thøstesensvej 8

Feriehus 029 • Poul Thøstesensvej 8 • Blåvand

{{facility.text}}

Stort og luksuriøst poolhus tæt på det hele, beliggende på Poul Thøstesensvej 8

Dette sommerhus i Blåvand er for den store familie eller de mange vennepar, som er på udkig efter en uforglemmelig ferie i et fantastisk sommerhus.

Huset har alt, hvad man har brug for, for at afholde den fedeste ferie. Udenfor er der et lækkert wellnessområde, som byder på både jacuzzi og sauna. Her kan krop og sjæl slappe helt af. Den lune og boblende jacuzzi er nemlig et stensikkert hit for alle! Derefter er det oplagt at hoppe ind i saunaen, hvor kroppen for alvor kan blive gennemvarmet, hvilket helt klart kan anbefales på en kold vinterdag.

Indenfor har huset meget mere at byde på. Direkte fra wellnessområdet er der adgang til poolafdelingen, som byder på en 23 m² stor pool, hvor de badelystne kan plaske rundt eller spille med bold. Desuden er der dampbad og spa, for at nævne et par af de ekstra luksusfaciliteter, som huset rummer.

Husets ”hjerte” er køkkenalrummet, hvor familien kan samles omkring lækre måltider. Lyset fra de store vinduer fylder rummet med god energi, som man kun kan blive i godt humør af.

I forbindelse med køkkenalrummet findes stuen. I stuen kan der hygges dagen lang med film, serier eller måske et brætspil i det komfortable sofaarrangement.

Aktivitetsrummet byder på bordtennis, pool og bordfodbold, så her kan de konkurrencelystne give den gas. Desuden kan der også ”games” på Playstation, så der er bestemt ingen fare for, at nogen kommer til at kede sig. I øvrigt er der et trådløst højtalersystem i huset, så alle ens yndlingssange kan streames.

Foruden de mange skønne faciliteter, rummer det store hus intet mindre end 7 hyggelige soveværelser, med god skabsplads. I samme område som værelserne, ligger der 3 fine badeværelser.

Området omkring sommerhuset byder bl.a. på en hyggelig gågade med masser af shoppingmuligheder. Der er et væld af forskellige butikker, hvor de shoppelystne garanteret kan bruge en masse tid. Hvidbjerg Strand ligger også i kort gåafstand fra adressen. På Hvidbjerg Strand kan der hoppes i bølgen blå fra Vestkystens eneste badebro. Stranden byder også ind til frisk luft og dejlige gåture, hvor man eksempelvis kan opleve de karakteristiske muldyr, eller se Blåvand Fyr, som er placeret på Danmarks vestligste punkt.

Samlet set er dette sommerhus det perfekte valg, hvis behovet er luksus på en central beliggenhed i Blåvand.

For at holde forbruget nede opvarmes poolen, standvandspaen og jacuzzien af husets energibesparende luft til vand varmepumpe. Som noget helt specielt har ejeren af huset installeret et specielt klorsystem på poolen og spaen, som gør at klorindholdet er ca. 50% mindre end ved normale poolhuse. Systemet styres digitalt, men vi kommer stadig forbi en gang i ugen, som normalt og kontrollerer om alt er som det skal være.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Her kan du vælges mellem 0 lejligheder

Feriehus {{apartment.name}} • {{apartment.locationName}}
{{apartment.address}}, {{apartment.addressSupplemental}}
{{facility}}
{{getPeriodForApartment(apartment.houseId)}}
Ingen ledige datoer

{{apartment.ratingAvg}} ({{apartment.ratingCount}})
{{getOldPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}
{{getPriceForApartment(apartment.houseId) | number: 2}} {{currency}}

Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.