Bakkedraget 17

Feriehus 595 • Bakkedraget 17 • Blåvand

Op til 8 personer
{{facility.text}}

Flot indrettet sommerhus i Blåvand med aktivitetsrum og jacuzzi, beliggende på Bakkedraget 17

Dette flotte og i 2021 gennemrenoverede sommerhus i Blåvand er for dem, der søger en luksusferie.

Sommerhuset ligger lidt tilbagetrukket og udenfor mødes man af et lækkert sydvestvendt spa- og terrasseområde, hvor man helt ugeneret kan sidde med et glas bobler i den lune jacuzzi. Under den overdækkede del af terrassen kan sommeraftener forlænges og gode stunder nydes i det behagelige loungesæt.

På den anden side af huset er en stor naturgrund, som skaber en masse luft og rummelighed omkring sommerhuset. Her er også en stor græsplæne med mulighed for leg og spil samt endnu en hyggelig terrasse, hvor roen og morgenkaffen kan nydes i solen. Med lidt held kan man måske endda få øje på et lille hoppende egern eller et par dådyr, der lydløst finder ly bag et mindre træ.

Indenfor er rummene flotte med højt til loftet og skønne lysindfald. Køkkenalrummet og stuen er smagfuldt og hyggeligt indrettet med rigelig plads til at samle alle. Både omkring spisebordet, hvor måltider ofte efterfølges af gode snakke eller sjove brætspil og i det store sofaarrangement, der indbyder til afslappelse med bøger eller fjernsyn.

Sommerhuset rummer i alt 4 flotte soveværelser, som alle har dobbeltseng og god skabsplads. Desuden er der 2 gode badeværelser - det ene med sauna. Fra køkkenalrummet er der adgang til en hyggelig hems med to enkeltsenge og en Playstation, så ”gamere” kan slå sig løs.

Aktivitetsrummet er i et hus for sig selv få meter fra sommerhuset og det sydvestvendte terrasseområde. Her kan konkurrencelystne dyste i pool, keglebillard og bordtennis, mens de selv eller andre streamer musik, snakker og hygger sig på barstolene og ved cafébordet.

Midt mellem ”Blåvand midtby” og ”åben fri natur” med kun få minutters gang til begge dele ligger huset nærmest perfekt. Perfekt for dem, der gerne vil shoppe løs i diverse modebutikker, besøge de gode spisesteder, handle i de lokale specialbutikker eller bare vil nyde byens liv og perfekt for dem, der søger roen og unikke ture i Kallesmærsk Hedes golde og storslåede natur. Og selvfølgelig også perfekt for dem, der gerne vil det hele :)

Så hvis behovet er luksus og velvære i et skønt og hyggeligt sommerhus på en rolig og ugeneret plet i Blåvand, så er Bakkedraget 17 en oplagt mulighed.

Sommerhuset er røgfrit, og ungdomsgrupper ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.