Bergsvej 17

Feriehus 057 • Bergsvej 17 • Blåvand

Op til 12 personer
{{facility.text}}

Luksuriøst og moderne indrettet sommerhus med swimmingpool, aktivitetsrum og fitness beliggende på Bjergsvej 17 i Blåvand.

Dette enormt luksuriøse og velholdte sommerhus ligger i det hyggelige og rolige naturområde nær det verdensomtalte Tirpitz museum. Her er fuglefløjt og vildt i baghaven blot en af de mange naturoplevelser, som kan komme helt tæt på, når ferien nydes i dette skønne sommerhus.
Sommerhuset er spækket med faciliteter, som sætter både kølige årstider og regnvejr helt ud af spil, og der er uden tvivl aktiviteter for hele familien.
Sommerhuset er indrettet i en moderne og enkel nordisk stil, som skaber en funktionel og afslappet stemning, og specielt i husets store og rummelige køkken alrum og stue er der gode muligheder for at samle hele familien til en hyggelig feriestund med enten fællesspisning ved det fine spisebordsarrangement eller et parti brætspil i det komfortable sofasæt foran den knitrende brændeovn.
Fra det hyggelige alrum er der direkte adgang til husets aktivitetsrum, hvor familiedysten ved billardbordet for alvor kan få frit spil. Herfra kan de aktive feriesjæle også benytte husets fitnessrum, som byder på både motionscykel, løbebånd og en crosstrainer.
I sommerhusets pool område oser det af velvære og wellness. Den store swimmingpool lægger op til plask og svømning for alle, og den boblende spa, det dybderensende dampbad og den varme sauna indbyder til total afslapning og forkælelse af krop og sjæl.
Sommerhuset har i alt 6 soveværelser, som alle er udstyret med komfortable senge og god skabsplads – dertil er huset indrettet med i alt 4 badeværelser, som alle har bruser, vask og toilet.

Udenfor sommerhuset er der også tænkt over enhver detalje. Her er plads til alt fra grillhygge og solbadning på den rummelige terrasse til boldspil og haveleg på naturgrunden omkring huset. For familiens mindste står et fint gyngestativ klar til at sætte lidt sving i ferien på en lun sommerdag. Udover den store og veludstyrede terrasse og naturgrund så indbyder husets beliggenhed sig også til oplevelser i verdensklasse. For udover det nærtliggende Tirpitz museum, så er det også muligt at besøge Blåvand Zoo på enten gåben eller cykel. Er familien i shoppehumør, så kan Blåvand bymidte tilbyde et stort udvalg af butikker med alt fra mode og sko til souvenirs og lokale specialiteter. En sidste anbefalelsesværdig oplevelse, når ferien nydes i dette herlige sommerhus, er et besøg på Hvidbjerg Strand, hvor badebroen opfordrer til en frisk dukkert i bølgen blå.

OBS. Huset er perfekt til flere familier, da værelserne er opdelt i små afdelinger af 2 værelser + et separat badeværelse. Dette giver mulighed for fællesskab med privatliv.

Sommerhuset er røgfrit, kat er ikke tilladt (da ejer er allergisk) og ungdomsgrupper er ikke tilladt.


Gæsterne siger

{{houseRating | number : 1}} • {{totalRatings}} Bedømmelser
Feriehus
{{getAvgRatingFor('House') | number : 1}}
Grund
{{getAvgRatingFor('Ground') | number : 1}}
Ferieområde
{{getAvgRatingFor('Area') | number : 1}}
{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

{{rating.customer}}
{{formatRatingDate(rating.created)}}

{{rating.comment}}


Husejer

{{rating.adminComment}}

Vis alle omtaler Skjul alle omtaler

Faciliteter
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}
Udearealer
{{group.name}}
  • {{facility.name}}: {{facility.value}}


1 Ankomst mulig 1 Ledig, ankomst ikke mulig 1 Optaget

  • Bemærk at sommerhuse i højsæson ofte udlejes fredag-fredag eller lørdag-lørdag og i hele uger ad gangen.
  • Hytter har ankomstdage mandag, onsdag og fredag.